@1 Aj to.
Mne keď sa nechce už učiť,je to znak toho,že sa učím dlho,tak si vždy trocha oddýchnem,alebo proste robím niečo iné,a potom sa k učeniu vrátim späť
učím sa a nikdy sa mi nechce
musíš sa tak odhodlať prebúrať tú bariéru
a vžiť sa do toho a zžiť sa s tým a potom sa od učenia ani neodtrhneš a niektoré škaredé predmety proste musíš prekusnúť ...ja napríklad nemám rada keď sa idem učiť s takým škaredým pocitom donútenia a násilia ..
musíš si to nejako opekniť a motivovať sa
@8 ja to beriem tak,že musím a učím sa pre seba a to je moja hlavná motivácia..a predpokladám,že ani ty nechceš skončiť u meka donalda,lebo by ti hranolky aj tak prestali chutiť ...a proste aspoň predmety,ktorými sa plánujem zaoberať ,,v budúcnosti" neodfláknem a naučím sa aj nejaké info na vyše a snažím sa si to nejako osvojiť,lebo by som chcela ísť na dôstojnú výšku a mať prácu,akú by som chcela...a veci ktoré nepotrebujem proste zatnem zuby a s dlhým lamentovaním sa to naučím
a ešte si to opekním,že si k učeniu dám kofolu a cukríky..ale ja som taká snaživka a tiež oddych je dôležitý,lebo všetkého veľa škodí občas je lepšie,keď sa to so snahou nepreháňa.
a na učenie potrebujem pokoj.
mam stastie ze 90% toho co sa musim ucit ma mega bavi takze sa mi to chce a ak sa musim ucit nieco co ma nebavi a nechce sa mi tak zvacsa placem, jem a fajcim
Zvyčajne si spravím kávičku. Potom počítam:
-Koľko strán sa asi stihnem naučiť za hodinu?
-Ako dlho sa budem venovať jednému predmetu?
-Vyspím sa, keď sa to budem učiť do XY hodiny?
...Premotivujem sa, usilovne sa učím všetko poriadne, no málokedy dotiahnem dokonca. Záleží podľa toho či ma to baví alebo nie.
Nepretazujem sa. Robim, co dokazem a ked nie som perfektna studentka, tak bohuzial. Ucim sa len ked sa mi chce. A kazdy kto tvrdi, ze sa uci aj ked sa mu nechce, klame sam seba, lebo musi aspon trochu chciet, aby sa prekonal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne keď sa nechce už učiť,je to znak toho,že sa učím dlho,tak si vždy trocha oddýchnem,alebo proste robím niečo iné,a potom sa k učeniu vrátim späť
musím sa
musíš sa tak odhodlať prebúrať tú bariéru
a vžiť sa do toho a zžiť sa s tým a potom sa od učenia ani neodtrhneš a niektoré škaredé predmety proste musíš prekusnúť ...ja napríklad nemám rada keď sa idem učiť s takým škaredým pocitom donútenia a násilia ..
musíš si to nejako opekniť a motivovať sa
a ešte si to opekním,že si k učeniu dám kofolu a cukríky..ale ja som taká snaživka a tiež oddych je dôležitý,lebo všetkého veľa škodí občas je lepšie,keď sa to so snahou nepreháňa.
a na učenie potrebujem pokoj.
-Koľko strán sa asi stihnem naučiť za hodinu?
-Ako dlho sa budem venovať jednému predmetu?
-Vyspím sa, keď sa to budem učiť do XY hodiny?
...Premotivujem sa, usilovne sa učím všetko poriadne, no málokedy dotiahnem dokonca. Záleží podľa toho či ma to baví alebo nie.