najprv si predum ci mas staly prijem ktory budes moct davat na ten ucet...ja mam ucet pol roka prazdny, tak na neho naladujem dajake prachy, ktore postupne vytiahnem a zase pol roka prazdno..
to ti povedia v banke.. ja mam napr. vo vub, študentský účet, na začiatku šk. roku donesiem potvrdenie zo školy a donesiem ho do banky aby som neplatila za vedenie účtu. hotovo.
mala som slovenksu sporitelnu, zmenila som a niet nad tatrabanku. ked som potrebovala poslat peniaze do usa tak v zivote som nezazila take cavyky ako u sl. sporitelne a problemov pokokot s tym. tolko, co som sa tam natrapila v tej banke, a vraj sluzby! do krachu nech idu, tak!
mne vyhovuje slovenska sporitelna, vybery a platby zadarmo, poplatok za vedenie len 30 centov, zalozenie stalo 5 € a obycajna Visa myslim nestoji nic, len skoda ze zrusili euro26 na Vise Elektron, inak som spokojny, ked som mal peniaze na matkinom ucte v Postovej banke platil som 20 centov len za to, ze som sa pozrel na zostatok cez bankomat
Teoreticky mám stály príjem, aj keď nie taký stály ako by som chcel Ale určite sa nestane že bude účet pol roka prázdny... Osobne sa mi najviac lúbi asi Tatra banka, ale to bude tým že sme sa učili o tom aké používajú zabezpečenie pri platbách cez net A ani teraz na ňu nikto nehovoril nič zlé, takže som vám vďačný
ja mam dexiu a nemusim byt ani student, staci ze mam menej ako 26 rokov.. vedenie uctu mam zadarmo ak mam mesacny zostatok aspon 3 eura.. 2 vybery z cudzich bankomatov doma alebo v europe zadarmo.. vo svojich bankomatoch vsetky vybery zadarmo.. akurat platim nejakych par smiesnych centov ak vykonam do mesiaca minimalne jednu transakciu, ale to su take susne, ze to ani neriesim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja mám TB Academy a môžem povedať že som nadmieru spokojná.