Podla mna je to tak do 75 % co je pravda na facebooku ohladom udajov. Myslim si, ze je to aj tak dost vysoke percento, cize facebook patri u mna k tym najspolahlivejsim miestam co sa tyka svojej prezentacie na nete. Ja vzhladom na to, ze patrim k ludom co maju radi troska viac sukromia tam nie som a ani nebudem. Az sa to dostane do zlych ruk to bude potom sranda a mimochodom, taketo veci ako je birdz ci facebook sposobuju zavislost!
@1 Ak tieto stranky pouzivas na rozhovor s ostatnymi ludmi, tak by zavislost vzniknut nemala. Je to tak, akoby bol niekto zavisly na osobnom stretavani sa s niekym, a ak by sa tak nestavalo, prislo by mu zle. Aj vcase virusov je tento sposom komunikacie vyhodnejsi. Ja zatial zavisly nie som. Ak vypnu el. prud, alebo sa mi vybije nejaka ta bateria, nic sa nestane. Je to, akoby som niekoho nemohol niekde zastihnut. Ved aj zajtra je den
A aj ked si myslis, ze udaje ludi na FB su pravdive iba na 75 % , ja si myslim, ze aj tak ak si niekto pozera niekoho profil, a pozna ho, ma pocit, ze je to vsetko pravda.
@3 Casom sa to overit da, no ak su kade-tade rozlezeni, a dlho sme sa nevideli, studovali v zahranici, to si ja overit neviem. Mozno si niekto nejaky-ten titul DOPISAL SAM. Alebo ho ziskal nepravom, a neskor mu ho aj tak odoberu.
Vseliake veci sa deju. Vsetko ani ja nestiham sledovat
no ja som mala pravdivé...potom som x-krát menila meno lebo som nemala čo robiť a moji známi majú normálne mená... ja síce na FB už nie som...ale údaje som mala pravdivé...anonymita mi je už ukradnutá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A aj ked si myslis, ze udaje ludi na FB su pravdive iba na 75 % , ja si myslim, ze aj tak ak si niekto pozera niekoho profil, a pozna ho, ma pocit, ze je to vsetko pravda.
Vseliake veci sa deju. Vsetko ani ja nestiham sledovat
Nepouzivma face ako pokec alebo enco take... Stretnem tam priatolov este z dob ked som mal 10rokov takže je to šupa vec