IMO Nejaká tá cudzia civilizácia určite existuje, ale pochybujem, že by sa premiestňovali práve na lietajúcich tanieroch alebo tak. A navyše, ak sú takí inteligentní a vymysleli technológie, pomocou ktorých by sa dostali na Zem, tak sú dosť inteligentí aj na to, aby sem nechodili
501 (No.11) => To s cestovaním nemá nič spoločné, len mi napadlo, že ľudstvo ešte nie je pripravené na potvrdenie teórie o existencii minozemšťanov. Asi by nedopadlo dobre, keby prišli. Teda ak nejakí "ufóni" existujú, vedia si domyslieť, čo by svojim príchodom spôsobili.
Nedavno som videl na youtube video, kde sa tusim nejakym canadanom podarilo natocit UFO a video zaniesli ludom, ktory pracovali na star wars a ti potvrdili, ze to video je prave.
Verim v tom, ze ufo ako ufo. My tomu nazyvame ufo ... ja to nazvem tak, ze urcite existujev yspelsia generacia ktora zije niekde na inej planete, ktora pouziva rychlejsie stroje a ma ovela rozvynutejsiu techniku.
Urcite su to mudrejsi ludia. vsak sa staci pozriet na to aku maju techniku my sa s nimi nedokazeme popasovat ...
že UFO znamená Unidentified Flying Object, v preklade Neidentifikovaný Lietajúci Objekt, akých sa denne bežne vyskytujú stovky.
Ak si sa pýtal na mimozemšťanov, tak prečo nie? Je neskutočne drzé a namyslené myslieť si, že sme jediné "inteligentné" bytosti vo vesmíre, pri tom aký je obrovský.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
z UFA je perfektný výhlad...
10. ty asi moc necestuješ... aj na ukrajinu chodia turisti a sú prekvapený... iný ludia iná mentalita vždy je sa čo naučiť
Inak tiez verim na UFO
preložené z angliny samozrejme
Urcite su to mudrejsi ludia. vsak sa staci pozriet na to aku maju techniku my sa s nimi nedokazeme popasovat ...
Ak si sa pýtal na mimozemšťanov, tak prečo nie? Je neskutočne drzé a namyslené myslieť si, že sme jediné "inteligentné" bytosti vo vesmíre, pri tom aký je obrovský.