Je tu niekto, kto študuje na UKF marketing a reklamu? Alebo niekto kto sa tam chystá tento rok? Zaujíma ma na čo konkrétne by som sa mala sústrediť ak sa tam chcem dostať a teda úspešne spraviť prijímačky. Veľmi by som sa tam chcela dostať ,...za každý
Prijímačky boli celkom v pohode, vedomostný test dosť zameraný na poznatky z filozofie, dejepisu, geografie a literatúry, logický test sa mi páčil, tam sa dalo vyhrať (jedna časť bola taká typicky IQtestová - doplň obrázok do poradia podľa nejakej súvislosti a vlastné dokresľovanie obrázkov a vymýšľanie k nim popisov), a gramatická časť bola na úrovni rozoznania y/i...
Potom plagát na A3ku, ktorý musíš robiť výlučne kolážou - priprav si veľa novín a časopisov a pevné nervy - ja som to skoro pri tom vzdala, lebo sa mi nechcelo
@Demoniqangel ďakujem za info, ja idem aj na ten prípravný kurz tak dúfam že mi to pomôže ,..a ako tak čítam z čoho sa skladá ten vedomostný test tak by som mala asi oprášiť staré knihy z filo, geo a dejáku (( ,..noviny už zbieram na ten plagát sa celkom teším, len som nevedela že čo konkrétne by som sa mala učiť myslím z tej teórie, či na to nie sú nejaké knihy alebo testy a tak
a ozaj počula som ešte, že sa tam ešte niečo píše nejaký text alebo príbeh na danú tému alebo dačo v tom zmysle,..tak aj to je na prijímačkách ??? lebo o tom si nepísala
@andreasopon
Ja keď som tam bola tak tie ostatné decká mali také knižky s asi 3000 otázkami z ktorých potom vybrali 20...ja som sa na to neučila a na prípravnom som nebola a nejak ma zobrali ( a to nemám nejaké ultra vedomosti v tomto) Ale neviem kde sa tie knihy dajú zohnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Prijímačky boli celkom v pohode, vedomostný test dosť zameraný na poznatky z filozofie, dejepisu, geografie a literatúry, logický test sa mi páčil, tam sa dalo vyhrať (jedna časť bola taká typicky IQtestová - doplň obrázok do poradia podľa nejakej súvislosti a vlastné dokresľovanie obrázkov a vymýšľanie k nim popisov), a gramatická časť bola na úrovni rozoznania y/i...
Potom plagát na A3ku, ktorý musíš robiť výlučne kolážou - priprav si veľa novín a časopisov a pevné nervy - ja som to skoro pri tom vzdala, lebo sa mi nechcelo
Ja keď som tam bola tak tie ostatné decká mali také knižky s asi 3000 otázkami z ktorých potom vybrali 20...ja som sa na to neučila a na prípravnom som nebola a nejak ma zobrali ( a to nemám nejaké ultra vedomosti v tomto) Ale neviem kde sa tie knihy dajú zohnať
tak fajn, ďakujem ti teda za info každopádne som zvedavá na to a teším sa celkom na tie prijímačky uvidíme snáď ma vezmú