Doriti, som trocha naštvaný lebo ja som sa chystal založiť toto fórum ale aj sa mi uľavilo, lebo dosť som bojoval s tým, založiť po sebe tri fóra v ktorých názve bude slovo kukurica a že ako to ľudia na birdzi príjmu.
A jasné, kukuricu sme s kamošmi chodievali na bajkoch kradnúť, hanbím sa priznať, ale dosť často. A ešte aj čerešne sme chodievali sem-tam niekomu obrať.
Mne neukradli našťastie ešte nič (iba fórum), lebo nič nepestujem.
@kaiserchief1 ja som prave nevedela ci sa budes alebo nebudes hnevat ze som ti ukradla forum ale povedala som si ze to risknem a snad mi to odpustis ja si spominam len na jednu akciu kradnutia kukurice s mamou kedysi, inak neviem
Čosi, nehnevám sa vôbec a som aj rád, že si to založila, lebo ja by som sa dnes už k tomu asi nemal a neviem či zajtra by sa mi chcelo. Bola by škoda takého super fóra, ktoré má potenciál vygenerovať množstvo smiešnych a napínavých príhod.
Jj, viackrat pamatam si ze ked sme odniekial s nasimi isli a boli tam kukuricne polia tak sme zastavili a natrhali si : D a vzdy tam bolo viac aut zastavenych a kazdy kradol
Inak asi nic, mozno susede par jablk z jablone ktora nam previsala na dvor ale to by jej nevadilo.
Celkom neviem teraz, či zrovna ja som ukradol alebo som sa len ako malý podieľal na kradnutí, no mali sme už zopárkrát kedysi dávno varenú kradnutú kukuricu z poľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A jasné, kukuricu sme s kamošmi chodievali na bajkoch kradnúť, hanbím sa priznať, ale dosť často. A ešte aj čerešne sme chodievali sem-tam niekomu obrať.
Mne neukradli našťastie ešte nič (iba fórum), lebo nič nepestujem.
A ak u niekoho z rodiny na dedine prerastal nejaký krík/strom cez múr/plot, tak zrejme aj také niečo.
ale ruku do ohna by som za to nedala
Inak asi nic, mozno susede par jablk z jablone ktora nam previsala na dvor ale to by jej nevadilo.