Ak sa dá nazvať podľahnutím upírskej mánie to, že sa vždy teším na každý nový diel The Vampire Diaries a to, že vždy keď doteraz bol nový diel Twilight ságy, tak som sa niekoľko dní, týždňov, mesiacov dokopávala k tomu, aby som si ho pozrela (, aj keď príbeh je to vcelku "zaujímavý", ale neslintám nad žiadnym Edwardom, ani nikým iným) a tiež to, že v poličke na mňa čaká jedna upírska kniha, k prečítaniu ktorej sa dokopávam už asi pol roka, tak áno, podľahla som jej.
Upíri sú fajn, nemám proti nim žiadne výhrady, nelezú mi na nervy ani nič podobné, ale ja som skôr priaznivec vlkolakov, anjelov, lovcov tieňov, démonov a tak podobne.
Ja si myslím že nie, ani jeden diel som nečítala, videla som akurát filmy, chcela som vediet, či je to taká sláva ako každý hovoril....mna skor chytila kniha ghostgirl
Urcite som nepodlahla. Nebavia ma takyto trblietavi novi upiri. Zda sa mi to trapne. Chcela by som aby sa to uz skoncilo. Otravuje ma to rovnako ako fanusikovia Hanny Montany! Grc.
ešte v mojich rpg maniach tak tak 5-3 roky dozadu som bola vždy vlkodlak PP a fičala som na HP.... ale chvalabohu upirska menia prisla neskorsie a nejak ma to nechytá.... skor sa na tom smejem
upírov zbožňujem, a všetko okolo nich. Treba však dodať, že podkarpatských upírov, nie amerických nagelovaných teenagerov, ktorí nielen že MôŽU ísť na slnko, ale ešte sa im aj ligoce pleť! Fuj!
Vampirológ Robert Benkovič niekoľkokrát v roku cestuje najmä do Rumunska, kde sa so zahraničným tímom púšťa do archeologických výskumov, ale takisto navštevuje miestnych obyvateľov, od ktorých získava informácie o prípadoch, z ktorých naskakuje husia koža. „V Srbsku nedávno vykopali storočné mŕtvoly upírov, ktoré aj keď boli pod zemou roky, vyzerali, akoby boli pochované nedávno. Stalo sa to mumifikáciou danou zvláštnym zložením hliny hrobov, ale aj faktom, že väčšina obetí trpela na tzv. hemorágiu, ktorá sa vyznačuje tým, že sa v tele krv nezráža ani po smrti."
V západnej a východnej okultistickej literatúre existujú zmienky, nijak vzácne, o radení upírov, tj. "mŕtvych ktorý sajú krv živím". Tieto historky boli niekoľkokrát shrnuté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Upíri sú fajn, nemám proti nim žiadne výhrady, nelezú mi na nervy ani nič podobné, ale ja som skôr priaznivec vlkolakov, anjelov, lovcov tieňov, démonov a tak podobne.
..kvak..
Niekedy si pripadám ako nenormálna
@greendgirl klasika aj tak naj naj naj