@zuzulka98711 uplne super...bo cely twilight je o laske a take omacky aj ked pekne a toto je aj o laske ale je tam viac tej upirskosti...no proste je to take viac vzrusujuce a viac krvi a boja a necakane udalosti...proste hlavna hrdinka tam umiera necakane a potom zasa oziva...no proste same prekvapko...
OMG !!!....upirske denniky su len lacna napodobenina Twilight sagy.....nech si kazdy hovori co chce ale Twilight je super a tie poondiate denniky nanho nemaju.....
1) L.J.Smithova napisala upirske denniky v roku 1997 alebo tak nijak takze to NIE JE napodobenina twilightu, lebo ten vznikol az neskor...
2) najprv ich precitaj a potom hodnot...ja som tiez kedysi bola zavislacka na twilighte a potom ma to preslo a kamoska mi zicala prvu cast a som si to zamilovala...
citala som obe knihy a obidve su uplne ine.... myslim ze twilight je lepsi tazko porovnat ved predsa upirske deniky su 2 casti po 230 stran a twilight len samotna 4 ma cez 700 stran....
@Kikusiceq absolutne to nie je napodobenina twilight sagy... ked si si nevsimla su dost ine...
@ Leshawna ako vies ze som ich necitala??....citala a podla mna je to hrruuuza absolutny prepadak....ale to je len moj osobny naor ak sa to niekomu paci....mne to nevadi
Podľa mňa je to úplne strašné- prepáčte dievčatá, je to môj názor. Prelúskla som sa tým niekedy pred dvoma mesiacmi. Je tu úplne také isté ako Twilight- možno je tam viac krvy a boja, ale niekedy som myslela, že čítam klon Twilight, zase sa rozoberá láska medzi pozemšťanom a upírom (paradox je, že tieto Upírske denníky boli napísané ešte pred celým ošialom Twilight, takže kto čerpal od koho, fú, neviem, Meyerka skôr. Lenže ona zinkasovala dobrú reklamu a popularitu a preto to vyzerá naopak, že Twilight bol skôr.). A štýl napísania je fakt mizerný.
Rada si prečítam braky, lebo viem, že o mesiac sa stanú bestellerom a ja môžem všetky nafúknuté fanynky potom zhodiť.
nj upírske denníky,to som dačo o tom čítala.chystám sa ich prečítať.keďže som práve dočítala niečo s podobnou témou a zaujíma ma to,chcem toho prečítať čo najviac
ja som oddana twilightqa a ked som videla prvy plagat s upirskymi dennikmi, tak som mala rovnaky nazor ako vacsina co to necitala, ze je to trapna napodobenina...no teraz ako tak citam tak moj najablizsi ciel je precitat si to...ale mam jednu otazocku...nema to niekto aj v PC ?
ja si myslím že upírske denníky sú lepšie ako Twilight.. aj keď teraz čítam knihu Twilight..film som nevidela..bo už s rozprávania kamošky ma to nenadchlo..ale film..a knihy Upírske denníky..proste super.. teším sa na ďalšie knihy.. má ich byť 7..a do konca roka by vraj mali vyjsť všetky.. no neviem.. podľa mňa sú denníky viac než úžasné
Twilight saga je Twlight saga...a Upírske denníky su zase Upírske denníky... Oboje sú podľa mňa super a ani jedno neni napodobeninou toho druhého. Každý príbeh je úplne o niečom inom.. v twilighte je to všetko vymyslené ale v upírskych denníkoch su upíri takí ako ich poznáme podľa mýtov...POdľa mňa su oboje super
ja som fanusicka twilight sagy a k upirskym dennikom som sa este nedostala..no ja stale rozmyslam,ci sa to oplati kupit lebo pozerala som na nete nazory a niekto vravi ze je to super,niekto ze nuda,niekto ze je to skoro ako twilight,tak newem ozaj a upirskych dennikov su styri casti,bude aj viac??
ja som citala aj tvajlajt aj upirske denniky.... a vsetko to je original obidve ziadne napodobneniny...podobne je tam to ze sa hlavna hrdinka zamiluje do upira..ostatny dej je uplne rodieny.....stoji zato si precitat aj jednu aj druhu knihu
obidva su super inak vsimate ze Bella a Elena ci jak sa pise maju tmave vlasy Stefan a Edward maju svetle vlasy a obidvaja maju za superov takych sexsosov
myslim ze je super ze su tu 2 upirske sagy bo aspon mame o com diskutovat hoci maju rovnaku hlymslienku newmpisat teda hlavnu myslienku tak su tam ine okolnosti twilight je viac o laske a upirske denniky su o napeti
Od twilight som sa držala aj držím ďalej, pretože viem ako to sfanatizovala niekoľko osôb z môjho okolia. Nechcela som tak dopadnúť, a rýchlo som padla do inej pasce, the vampire diaries!
Najskôr som absolútne nechápala pointu TVD, asi tak v 9 časti ma to začalo baviť. Potom som hladala na nete, či niekde nie sú všetky časti a tak. Nič. Potom jeden kamarát mi dal stránku, kde som si to začala pozerať. Prvá séria bola časovo obmedzená, čo ma rozčulovalo, ale vydržala som to. Vždy som na tú hodinku niečo robila a potom som pozerala znova a znova. Od začiatku, aby som to pochopila všetko. Teraz som už prešla druhú sériu a moje pocity z toho seriálu sú viac ako fanatické. Mám potrebu to stále pozerať a chcem vedieť čo sa stane ďalej. Tie neskutočné zvraty, a navyše v tomto seriály sa nekašlú, že budú naťahovať na dva diely to ako sa Stefan a Elena rozišli, lebo on je upír a nechce aby jej ublížili a bla bla.. Proste mu povie že ho miluje a sú spolu.
Edward mi je navyše nesympatický z HP. Ale Stefan je veľmi zaujímavý.
Kočky neviem ako vý ale ja mam prečítané všetky 4 knihy Twilight a aj tú nedokončenú 1 knihu z Edwardovho pohľadu(vo formáte TXT čiže na PC)...a Upírske denníky až po 5...a kedže som prví čítala twilight..tiež som mala pocit že upírske deníky je len napodobenina..no nedá sa nevnímať fakt, že upírske deníky vznikly v rokoch 1991. A potom čo som ich všetky prečítala musím zhodnotiť že tam sú len neake veci podobné s čím musí každy počítať pretože tam stale ide o upírov, takže si myslim, že sa to predsa len musí podobať. na záver moje osobné pocity aj z Twiligh-tu aj z Deníkov sú, že sa mi to neskutočne páči. Veľmi ma mrzí že Twilight skončil 4 knihov...no už sa neviem dočkať 6 knihy upírske denníky.
P.S. ak by niekto mal záujem tak zradosťou pošlem Twilight všetky knihy emailom.
Myslím si, že Upírske denníky nie sú napodobeninou Twillight! Ten kto si to myslí, asi nečítal knihy alebo nevidel seriál/film.
Podľa mňa je však seriál oveľa lepší ako knihy. A to sa mi stalo asi prvýkrát. Pretože, skoro vždy sú knihy lepšie ako film. Či už napríklad Twilight alebo aj Harry Potter... atď.
A hlavne 2. séria Upírskych Denníkov je fakt, že pecka !!! Vždy zo štvrtku na piatok vychádza nová časť, nedávno 14. A keď som zistil, že bude aj 3. séria, tak som sa veľmi potešil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
zarucujem
1) L.J.Smithova napisala upirske denniky v roku 1997 alebo tak nijak takze to NIE JE napodobenina twilightu, lebo ten vznikol az neskor...
2) najprv ich precitaj a potom hodnot...ja som tiez kedysi bola zavislacka na twilighte a potom ma to preslo a kamoska mi zicala prvu cast a som si to zamilovala...
@Kikusiceq absolutne to nie je napodobenina twilight sagy... ked si si nevsimla su dost ine...
1-prebudenie / 2-suboj / 3-zbesilost / 4-temnota
knihy mám doma a teraz čítam druhý diel... celkom dobré, aj keď čo je u mňa zriedkavé seriál je omnoho lepší ako knihy......
Rada si prečítam braky, lebo viem, že o mesiac sa stanú bestellerom a ja môžem všetky nafúknuté fanynky potom zhodiť.
UD mi prídu ako zlý fanfic.
Najskôr som absolútne nechápala pointu TVD, asi tak v 9 časti ma to začalo baviť. Potom som hladala na nete, či niekde nie sú všetky časti a tak. Nič. Potom jeden kamarát mi dal stránku, kde som si to začala pozerať. Prvá séria bola časovo obmedzená, čo ma rozčulovalo, ale vydržala som to. Vždy som na tú hodinku niečo robila a potom som pozerala znova a znova. Od začiatku, aby som to pochopila všetko. Teraz som už prešla druhú sériu a moje pocity z toho seriálu sú viac ako fanatické. Mám potrebu to stále pozerať a chcem vedieť čo sa stane ďalej. Tie neskutočné zvraty, a navyše v tomto seriály sa nekašlú, že budú naťahovať na dva diely to ako sa Stefan a Elena rozišli, lebo on je upír a nechce aby jej ublížili a bla bla.. Proste mu povie že ho miluje a sú spolu.
Edward mi je navyše nesympatický z HP. Ale Stefan je veľmi zaujímavý.
P.S. ak by niekto mal záujem tak zradosťou pošlem Twilight všetky knihy emailom.
Podľa mňa je však seriál oveľa lepší ako knihy. A to sa mi stalo asi prvýkrát. Pretože, skoro vždy sú knihy lepšie ako film. Či už napríklad Twilight alebo aj Harry Potter... atď.
A hlavne 2. séria Upírskych Denníkov je fakt, že pecka !!! Vždy zo štvrtku na piatok vychádza nová časť, nedávno 14. A keď som zistil, že bude aj 3. séria, tak som sa veľmi potešil.