Neurobil by som to, lebo viem ako bolia rozpadnuté nádeje, a čím dlhšie si ich človek robí tým viac to bolí, tak je najlepšie ukončiť to v zárodku. A každý, kto si takto honí ego si zalúži mumps od cigáňov z východu!
Nie, vždy mi to bolo neprijmne, keď som musela niekoho odmietnuť, koho som mala. Rada ako kamaráta a keď mal záujem o mna niekto veľmi nesympaticky, od takého som chcela pokoj
Alebo dobre, mam velmi silny pocit, ze ma uz dlllho bali jedna spoluziacka a nikdy som jej na rovinu nepovedala ze nope, ale ona mi zase nikdy explicitne nepovedala, ze ma zaujem. Keby mi to povedala, tak ju ofc zrusim. (Fakt velmi nie je moj typ.)
Taketo jednanie povazujem za dost nefer. Proste ked naisto vies (ak len tusis/mas podozrenie, tak to nepocitam), ze dotycny ma zaujem, tak s nim treba jednat narovinu. Je to fer. Alebo inak, predstav si seba v tej situacii, chces aby s tebou niekto takto jednal?
@dwarvax akoze ja ratam praveze aj to tusis/mas podozrenie lebo podla mna v takychto pripadoch ked citis ze ma zaujem no ty urcite vies ze nemas tak celkom lahko to vies naznacit/vysvetlit/oznamit.. no ja sem tam robim to ze aj ked mam prilezitost pripadne by som mozno mala byt menej mila na toho cloveka tak nie som
jasne ze keby mi niekto priamo povie ze ma o mna zaujem tak mu nebudem tvrdit ze mozno mam aj ja ked isto nemam, len tak pre radost
Podla mna to nie je otazka ega ale skor vnutornych insecurities a potreby byt validovany cez zaujem svojho okolia. Myslim ze je to pomerne bezne u zien, ktore su od mala vystavene tlaku ze sa musia pacit, tka si takouto barlickou pomozu.
Myslim ze kym niekoho vyslovene nevodis za nos/nezneuzivas tak je to viac menej normalne.
No vlastne mas pravdu... V tom pripade sa mi stalo raz, ze z niektorych jej reakcii som mal pocit, ze by chcela nieco viac ako kamaratstvo, ale z niektorych som zas mal dojem, ze skor nie a ze si to teda domyslam. Takze som bol z toho taky nejaky zmateny a nevedel som, co si o tom mysliet a ako reagovat. Kazdopadne tie reakcie, z ktorych som mal dojem, ze asi chce viac mi boli neprijemne lebo ja som viac nechcel, vyhovoval mi vtedajsi stav. Takze vlastne preto, ze mi to bolo neprijemne, som pochopitelne v nej nevyvolaval nejaky falosny pocit nadeje, vlastne ak si dobre spominam, skor som sa to snazil nejak odpalkovat/zahovorit. Takze asi tak. Strucne - ak by som mal aj podozrenie, tak by som si na tom ego nehonil.
Je teda otazka, ci si proste mila lebo je to tvoja prirodzena povaha, jednas tak s ludmi alebo si na tom honis ego.
Nie som si vedoma toho, ze by bol niekto taky, kt. by mal realny zaujem. Ked si aj niekoho podobne doberam, tak to beriem s humorom. Snad vie niekto rozoznat srandu. A ak sa niekto zacne dostavat ku mne blizsie tak chytim obranny mod a zacnem byt hnusna a ono sa to tym vyriesi samo. Nevravim ze je to spravne, ale myslim ze menej boli sklamanie na zaciatku ako do neviemkedy natahovanie a potom zistenie, ze to neni realne. Apropo led mi napise ak nejaky chlap tak hned vie ze mam priatela a vacsinou tym konverzacia konci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale jasne, robi to dobre ale odtal potal samozrejme
už sa toho snažím zbaviť a neviem absolútne prečo to robím
jasne ze keby mi niekto priamo povie ze ma o mna zaujem tak mu nebudem tvrdit ze mozno mam aj ja ked isto nemam, len tak pre radost
Myslim ze kym niekoho vyslovene nevodis za nos/nezneuzivas tak je to viac menej normalne.
Je teda otazka, ci si proste mila lebo je to tvoja prirodzena povaha, jednas tak s ludmi alebo si na tom honis ego.