Neviem čím to je, ale dnes mám takú zvláštnu náladu....a všetkým hovorím, čo si o nich naozaj myslím, zatial to boli len dobré veci, tak snad sa to nezvrtne Nie že by som sa inokedy pretvarovala, ale dnes poviem aj to, čo by som inokedy za žiadnych okol
ako ku komu..ak stretnem niekoho noveho a vobec mi na nom nezalezi, tak sa k nemu nevyjadrujem, pokial ma nejako moc nevyvadza z miery...lebo potom sa nastvem a potom ma uz dotycny nema rad..
ale svojim kamaratom poviem co si myslim...teda..podla moznosti..
suhlas s @1 ale ja som rad ked mi clovek povie co si omne mysli, vacsinou to su teda same dobre a pekne veci .. co ma neskutocne tesi takze si tym spravime naladu obaja
@4 zaujimave aj ja mam v noci take pocity ine,zvlastne,uprimnejsia alebo otvorenejsia,uvolnenejsia som alebo ako ten pocit nazvat
uprimna som ale stale,aspon sa co najviac taka ku kazdemu snazim byt,vzdy si musim na vsetko povedat svoj nazor vlastny,najma ak vidim nieco co sa mi nepaci a ostatni maju na to blby nazor-to mi nikdy neda pokoj
ja si strasne cenim uprimnost, niekedy to je trochu neprijemne, ale aj tak to od kamosov ocakavam, a ja sa snazim byt takisto uprimna.
jeden den kamoska vyhlasila: predstavte si ze zajtra zomriete, a skuste sa dnes podla toho spravat, a povedzte kazdemu vsetko co by mali vediet, to co uz dlho odkladate.
takisto povedat aj veci samozrejme, kamosom aj rodine ze ich mate radi a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale svojim kamaratom poviem co si myslim...teda..podla moznosti..
uprimna som ale stale,aspon sa co najviac taka ku kazdemu snazim byt,vzdy si musim na vsetko povedat svoj nazor vlastny,najma ak vidim nieco co sa mi nepaci a ostatni maju na to blby nazor-to mi nikdy neda pokoj
jeden den kamoska vyhlasila: predstavte si ze zajtra zomriete, a skuste sa dnes podla toho spravat, a povedzte kazdemu vsetko co by mali vediet, to co uz dlho odkladate.
takisto povedat aj veci samozrejme, kamosom aj rodine ze ich mate radi a tak.
skusila som to, a viete aky to bol uzasny den???