Z nejakého dôvodu áno, a nechápem prečo, ale teraz keď sa tam pozerám, tak ich tam nevidím Na boku na stehnách tesne nad kolenami... Ale našťastie len takých 10cm..
ramena, biceps, triceps, chrbat hore aj dole, prsia, aj na nohach sa nejake najdu. Ja som cely taky popukany na prsiach a crhbte ich vidno vzdy, lebo su ozaj velke.
chúlostivá? no v prvom rade by som bola rada ak by ludstvo pochopilo že strie má min. 80% ludí tak aby nehysterčili preto
no tak ja som mala take slabe strie iba na jednej polke zadku ako som začala viac cvičiť tak sa mi spravili aj na druhej tak som aspon symetricky postriovaná zvierací vzor, zebrička, som cool a mám swag!
Na bokoch po rapídnom schudnutí. + ešte aj jak je koleno len z tej zadnej strany..myslím zákolenná jama sa to volá? ...ale tie nie sú až také viditeľné..ale hlavne na bokoch no... a ešte teraz pozerám že aj na stehnách trochu som si ani nevšimla omg
mne sa urobili trochu na zadku, keď som si zlomila nohu, pribrala a potom zasa rýchlo schudla ale nie je to skoro vôbec vidieť a komu sa nepáči nech sa nepozerá
@method mne vobec neprekazaju, ked boli este ruzove tak kus hej. Ale ja mam napicu kozu a neskoro som objavil dobre kremy aby sa netvorili dalsie. Ale na prsiach mam aj take, co su asi 10cm dlhe a viac ako 1cm hrube
@method super! priznanie pred verejnosťou aj sebou je 1. krok k vyrovnaniu sa so svojim problemom!
@zirafkaadka napr. ja som nabrala strie športovaním lebo mi "narastla" pekna riť z plochej to skor olejčeky, kremiky a podobne serepetičky dokážu predísť striam strie su na inej baze ako celulitida
@lawey viem, viem, že je to iné ako celulitída Ale (ak narážaš na tú holku, ktorú som spomínala), tak poznám baby, ktoré sú tiež silné a tie strie majú takže fakt neviem prečo sa to dopekla niekomu spraví a niekomu nie!
Konzultovala som to aj s lekárkou a povedala mi, že to mám viacmenej kvôli záťaži na nohy. Nejako extra mi to neprekáža. A s tými krémikmi a inými debilinami... Nebaví ma to!
@zirafkaadka pružnosť pokožky podla man ej to v génoch ale dokáže sa to vylepšiť tými olejmi a tak...ked sa pravidelne hydratuje pleť a navyše závisí aj že či sa koža naťahovala omaly alebo nárazovo
the same here alevravím že mi to nevadí mám riť v edícií zvieracích vzorov, ani si ju potetovať nemusím dať
akurát dnes som si všimla že mám na vnutornej strane stehien ale niesú vidiťelné ale zarazilo ma to lebo som rýchlo nepribrala ani neschudla tak neviem prečo ale vraj po čase majú postupne miznúť nie uplne ale tak že nebudu skoro vôbec vidiťelné
Na prsiach, na brušku, na bokoch a na stehnách. Bohužiaľ som v posledných rokoch prechádzala rýchlymi výkyvmi vo váhe, takže sa to na mne podpísalo. Našťastie mám tak svetlú pokožku, že si ich častokát ľudia ani nevšimnú, pokiaľ sa o nich sama nezmienim, len... trochu ma to mrzí, že ich mám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
nikdy som nikde výrazne nepribrala
a je mi to uplne ukradnute
a stehná.
no tak ja som mala take slabe strie iba na jednej polke zadku ako som začala viac cvičiť tak sa mi spravili aj na druhej tak som aspon symetricky postriovaná zvierací vzor, zebrička, som cool a mám swag!
Potom pri rapídnom schudnutí vznikli na bruchu.
Po opätovnom pribratí znova na bruchu.
Stehná a boky a riť to tuším prežili.
možno blbá otázka, ale ako to, že sa vytvoria aj pri schudnutí ? pri pribratí to chápem..
@zirafkaadka napr. ja som nabrala strie športovaním lebo mi "narastla" pekna riť z plochej to skor olejčeky, kremiky a podobne serepetičky dokážu predísť striam strie su na inej baze ako celulitida
brucho, stehná, zadok, prsia...
a
Konzultovala som to aj s lekárkou a povedala mi, že to mám viacmenej kvôli záťaži na nohy. Nejako extra mi to neprekáža. A s tými krémikmi a inými debilinami... Nebaví ma to!
the same here alevravím že mi to nevadí mám riť v edícií zvieracích vzorov, ani si ju potetovať nemusím dať
Aspoň vidno, že na sebe makám(e)
- urobili sa mi na bokoch a na vnútornej časti stehien
podla mna by sa ludia mali viac stresovat s celulitidou a tukovymi "faldami"..
@soltyky aj ty to máš z antiky?