podla mna vzdy prinasa AJ stastie...ved uspech znamena dosiahnut c chces, tak hadam si z toho aj stastna ...a ked s tym stastinm nalozis zle tak sa premeni na nestastie
To zavisi od toho, aky uhol pohladu clovek ma na svoje zdroje stastia, niekomu staci fajka tabaku a hojdacie kreslo na terase, niekomu tucna havana a kozena sofa na vrchu mrakodrapu.
Tak ku stastiu podla mna netreba vela, ked ti funguju najdolezitejsie zivotne hodnoty o ktore sa mozes opriet...potom si aj v tom hojdacom kresle na vrchole blaha, ale ked sa ti nic nedari, nepomoze ani sofa na streche
Ale nepredstavujme si to, že ak by mal človek neúspech, ale zamerajme sa len na úspech. Ak človek v niečom uspeje, a je jedno v čom, prináša to vždy šťastie? Alebo to prináša so sebou aj niečo iné... nejaké iné pocity?
Podla toho v com uspejes - ked vyhras nad kamosom v kartach tak to neprinasa ziadne nasledky ale ked dajme tomu mas uspech v tom ze vyhras jackop v lotte tak to prinasa aj povinosti a aj mozn niekedy utrpenie
a ved to ani neni uspech ked vyhras v kartach...abo zase ak si to sam stanovis za uspech, tak budes aj po mariasi stastny ...cize ja som stastny po vsetkom co je pre mna uspech...a nemam problem
nie,ale myslim si ze stastie je sprevadzane uspechom.pretoze stastie plynie z uspechu,ci uz osobnom,pracovnom,moralnom,fyzickom,...a za uspech mozes povazovat takmer vsetko z coho si stastny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov