A zasa otázky na hygienu/kozmetiku Používate len zubnú pastu a kefku alebo používate aj iné nástroje prípravky? Navštívili ste niekedy už aj dentálnu hygieničku? Používate/použili ste už niekedy aj nejaké bieliace prostriedky mimo bieliacej zubnej
tak .. keďže mám strojček tak používam, ale nič extra špeciálne - dočisťovák, medzizubnú kefku, občas ústnu vodu .. a u dentálnej hygieničky som bola, ale bolo to na hovno, za nič som dala 10e a tie bieliace som nepoužívala
Take tie medzizubne kefky si obcas picham medzi zuby a raz mi zubarka myslim ze pieskovala zuby. Alebo tak nejak sa to volalo ale to som odnej nechcel to sama od seba vymyslela
klasika zub. kefka pasta (elmex- odporučil mi ju zubár lebo obsahuje fluoridy), ústnu vodu a zubnú niť ktorú neznášam lebo sa mi takmer vždy zasekne a potom roztrhne medzi stoličkami.... medzizubné kefky (aj keď som ich mala radšej) už nepoužívam lebo zubná niť je lepšia .. dentálna hygiena a bielenie zubov alebo tak zataiľ nič
mam atypicky postavene niektore zuby a to az tak, ze medzizubna kefka ci nit je pri nich nanic.
nemam svojho zubara uz niekolko rokov, casto pocujem len zle referencie na zubarov, ale raz najdem najlepsieho a dam si spravit "hollywoodsky usmev"
@tasha5 sú to zlé fóra? ja len chcem ísť k dentálnej hygieničke tak ma zaujímalo či už u nej niekto bol a pri tej príležitosti ma napadli tieto otázky...
No bola som tam preventívne, odstraňovala mi asi 20 minút zubný kameň ale aj s tým že mi dala ten curaprox zubnú kefku a ukazovala ako čistiť zuby, umrtvovala (iba s takou vodou), písala záznam a bla bla bla... čiže samotné čistenie netvrá dlho. Vyšlo ma to tak do 10€ aj s tou kefkou za ktorú si vypýtala 2,50€
Zajtra idem znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
k hygieničke chodím raz do roka
zuby mi biely zubarka raz za 4 mesiace a s tým som spokojná
nemam svojho zubara uz niekolko rokov, casto pocujem len zle referencie na zubarov, ale raz najdem najlepsieho a dam si spravit "hollywoodsky usmev"
Zajtra idem znova