Uf, zaujímalo by ma že kto už utiekol z domu? Poznám také prípady že aj odišli a bez vecí keď sa pohádali z rodičmi a o pár hodím sa vrátili zo sklopenými ušami. Takže?
v podstate. vela ludi to nazyva utekom z domu, aj ked to cele bolo legalne a rodicia mi to dovolili
ale mam kamaratku, co pravidelne uteka z domu... teda, nepravidelne ale uteka. a niekedy az tak, ze nasadne na prvy autobus ktory ide. takto sa z oravy raz dostala do banskej bystrice... co uz
ale tak je to bezne a normalne aj ked ano, nic to nevyriesi. lenze clovek naozaj niekedy nevie co robit...
no tak ja som tak raz utiekla z domu fu som sa dosť husto pohadala s mojimirodičmi som sa domov vrátil asik tak na druhý deň večer...som prespala u kamosky sme sa najebal ia bolo fajn mama vyvolávala vsetkým kde so male nik nevedel nikomu som nepovedala trochu som ich vystresovala a ked som prisladomov vôbec mi nepicovali iba boli radi žesom doma a že sa mi nič nestalo..ale nemyslím si že utek z domu by bol najlepsím riešením problémov hadok
ja som sa šla kúpať na Nemečky a oco to zobral ako útek z domu,riadne mi vynadal a tri dni som nemohla ísť von...poviem pravdu,týždeň som nešla von,jak ma to mrzelo,že som im nepovedala,kam idem
Raz ma nechceli pustit von, este som bol maly fagan a nieco som asi vyviedol uz si nepamatam no a jednoducho som sa poticho obliekol a ked ma videli jak idem obleceny bez chodbu zvriesli: "Heeej kam id..." potom som uz len pocul zvuk skripajucich dveri ked som bol o 2 poschodia nizsie a skokom minal schody Ale to len na 1 vecer a potom som sa normal vratil ale tak ze by som utekal pred nimi tak to nie
Nie, ja ujdem maximálne tak do izby, tatko na mňa zakričí, že útek nič nevyrieši a o hodinku som zas medzi ľuďmi. Ja som bez vedomia rodičov na takých miestach aj bez hádok, že utekať pre nejaké nezhody nemá význam
ja raz v zime štyri dni po Vianociach aj som sa zbalil zobral som si deku, murphyho zákony a išiel som ale do dvoch hodín som bol späť a rodičia ani nevedeli že som sa chystal utiecť mysleli si že som vonku ale teraz by som neutiekol
Hej, kto by chcel zdrhnúť z domu tak vydržte do konca Mája, potom idem aj ja , ale fakt, len musím vyčkať do kým sestra nezmaturuje (aby som ju nevyviedol zmiery) a potom šupky do Blavy, kto by sa cel potom stretnúť tak hodte čísla na mobil cez poštu a tak, môžme o tom pokecať a táák, my v blave nebývame, ale máme tam byt, šľohnem kľúče tak aby nikto nevedel a máme o strechu postarané , aspoň na chvíľu... no tak šupky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale mam kamaratku, co pravidelne uteka z domu... teda, nepravidelne ale uteka. a niekedy az tak, ze nasadne na prvy autobus ktory ide. takto sa z oravy raz dostala do banskej bystrice... co uz
ale tak je to bezne a normalne aj ked ano, nic to nevyriesi. lenze clovek naozaj niekedy nevie co robit...
ja som už v amoku aj chcela, ale nevedela som, kam
niekto neake ponuky kto by ma prichilil???
Nie, ja ujdem maximálne tak do izby, tatko na mňa zakričí, že útek nič nevyrieši a o hodinku som zas medzi ľuďmi. Ja som bez vedomia rodičov na takých miestach aj bez hádok, že utekať pre nejaké nezhody nemá význam