Mám kamoša, ktorý "chodí" s dievčatami výhradne cez internet a berie to dosť vážne. Celé dni musím počúvať, ako nenormálne miluje tú svoju, ktorá len tak mimochodom býva vo Švédsku a zoznámili sa na pokeci, čo by robil bez nej, ako mu strašne chýba, kedy
Je to svinstvo, ale taky je svet. Proste pár deciek sa nudí tak sa zabava na účet dôverhodných ľudí. A najväčšia chyba je myslieť si že sme zamilovaní cez internet a človeka sme nikdy nevideli. Pretože to nieje zamilovanosť, len naivné myslenie si to. podľa mňa. Veď na internete niesme tak prirodzení a nereagujeme úplne prirodzene, pred odpisanim sa ukludnime môžme sa tvarit ze sme stastní pritom plačeme a takto je to zo všetkým... preto netreba veriť internetu. Ja verím len holkám a chalanom a to si s nimi píšem 2 roky a viac. No s niektorými menej, ale to je mierne iné. komplikované ale nieje to láska ale priateľstvo
V kazdom pripade, tu mame dokaz, co dnesna mladez povazuje za lasku. Dalej to netreba ani rozoberat. Potom tu uz len citame, jak sa 12rocni miluju na zivot a na smrt, jake maju depky, atd. Pritom este nic z toho nezazili.
laska je len pojem, stav mysle, ktory si ludia vymysleli aby nemuseli mysliet na ine starosti, ktore nam zivot kazdodenne prinasa. ale treba pripomenut, ze to funguje, lebo ja sam o sebe tvrdim, ze som zamilovany
neviem, podla mna hento, čo si napisal, bola skôr túžba ako láska... on túžil po tej holke a predstavoval si ju podla toho, čo chcel... ani to neviem poriadne vysvetliť
a možno by si mu mal vyhovoriť chodenie na pokec za účelom hľadania si tam "lásky"
ja poznam taky pripad, ked clovek ostal zalubeny do osoby len na zaklade sms, lenze ta osoba si robila srandu, len on to nechcel vidiet....niektori ludia su kruti a proste sa zahravaju s citmi...netreba byyt naivny...ja som ale snazim sa s tym prestat, lebo uz som sa vdaka tomu spalila
ako sa niekto moze zalubit do dakoho koho nikdy nevidel.. ako nemyslim ze ide o to ako vyzera (aj ked aj to je dvolezite) ale ked si s niekym pises nikdy si nemozes byt isty ze ta super krasna blondynka z KE nie je stary uchyl z BB a aj keby taak ked si s niekym pises tak clovek zareaguje inak jak ked sa s nim rozpravas..ma vela casu na premyslenie si co napise moze si povymyslat atd.. proste hladat si niekoho cez net je riadna blbost a zalubit sa je este vacsia
Ja som cez internet spoznal par super dievcat. S jednou sa stretavam a mam ju za najlepsiu kamosku, s tymi vzdialenejsimi si pisem. Ale jedna vec je cez internet ich SPOZNAT a ina s nimi cez internet "CHODIT" a na zaklade internetu sa do nich "zalubit". Mat rad, to moze byt. Aj ja mam rad svoje net-kamosky (neviem ako u vas, ale podla mna sa na nete sa clovek zvycajne zoznami jednoduchsie s opacnym pohlavim). A ked je mozne mat rad, mozno je naozaj mozne aj zalubit sa...ale ked je mozne zalubit sa cez net, je mozne aj zalubit sa do nikoho, pripadne do nejakeho uchylaka alebo maleho chlapca...
som chcel napisat toho viac, ale uz som na tie myslienky zabudol
Pridelim sem aj moj nazor alebo "skusenosti" Ja som zazil par takychto "vztahov" cez net. Jeden mi dokonca vydrzal az 3 mesiace Ale mozem povedat ze na nete sa kazdy clovek sprava inac ako v skutocnosti. Hlavne ta moja byvala... Myslim, ze to je cele na nic. Najlepsie je spoznat cloveka osobne, pretoze je vidiet ako sa prirodzene sprava. A je velmi pravdepodobne, ze si niekto z neho robi haluze. Napr moji kamosi namotavaju baby a chalanof z druheho konca Slovenska, ze si s nim daju stretko niekde u nich v meste Vacsina ludi sa namota aj samo. Aj ja som sa par krat
velmi pekná myšlienka "mid" , by som sa vrátil k tomu či je to tak aj v skutočnosti ,
miluje čolovek iného človeka alebo len ideály ktoré si vytvoril na miesto neho , je to skutočne najimita ktorá nás ženie do vsťahov a po pár dnoch zistíme co sme vlastne urobili .
alebo láska , romantika , vťahy nic s toho nexsituje , vsetko to robíme len kvoli sexu ?
no on v skutocnosti nemiluje tu babu, s ktorou si pise, ale len svoju zidealizovanu predstavu o nej...neda sa niekoho lubit, ked sa inac nepoznali, len si pisu, a ako si povedal, vobec na druhom konci nemusi sediet ta baba, o ktorej si tvoj kamos mysli, ze tam sedi...a ak by tam aj bola naozaj ona, tak je velmi pravdepodobne, ze keby ju poznal naozaj, tak by ho laska ihned presla
jj, je to tak, ako pise Lucates, inak najcastejsie sa clovek zamiluje do svojej predstavy o tom druhom, ci uz ho pozna nazivo alebo cez net, dnes si ale casto ludia pletu zamilovanost a skutocnu lasku - zamilovanost je krasna vec, ale imho to este nie je laska, pretoze prava laska vydrzi, kym zamilovani mozeme byt kazdy rok do ineho cloveka, laska je podla mna viac, ako len cit, cit je nestaly, ale laska je vecna, nemozem niekeho lubit, koho nepoznam, nikdy nikoho sice nebudeme poznat dokonale, ale mozeme ho milovat, ak ho pozname uz lepsie, lebo ak niekoho milujem a pritom nepoznam aj jeho slabsie stranky a chyby, tak to neni laska, laska berie cloveka takeho, aky je, aj s chybami a tie sa vacsinou pr kontakte cez net spoznat nedaju. Takze podla mna sa zalubit cez net da, ale chodit s niekym takto, to je absurdnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a možno by si mu mal vyhovoriť chodenie na pokec za účelom hľadania si tam "lásky"
som chcel napisat toho viac, ale uz som na tie myslienky zabudol
miluje čolovek iného človeka alebo len ideály ktoré si vytvoril na miesto neho , je to skutočne najimita ktorá nás ženie do vsťahov a po pár dnoch zistíme co sme vlastne urobili .
alebo láska , romantika , vťahy nic s toho nexsituje , vsetko to robíme len kvoli sexu ?