Ahojte Zase tá maturita ale ked neviem prečo vždy sa dozvedám niečo nové a vždy niečo iné už som z toho zmätená. Ako to vlastne je čo sa týka cudzieho jazyka v mojom prípade anglického jazyka na úrovni B2.
@laurikaaa No neviem neviem... V škole sme mali počas celých 2 týždňov o 2 hodiny angliny viac ale aj tak to je prd platné kedže sme absolúútne nič nerobili. Normálne sme preberali dalej lekcie v učebnici. Náš učiteľ s nami vôbec nič neopakoval. A ešte sa nám aj smeje do ksichtu, že nikto z nás nezmaturuje. Tak preto počítam tie percentá lebo čo sa týka testov som na tom dosť biedne.
@amileen No ved so slohom práveže nemám problém. Ja sa len neviem vysomáriť či mi stačí mať napísaný iba sloh a ústnu na 3. A nebudem musieť o rok písať test.
@kikusqa205 ja to chápem a myslím si, že to stačí... Veď aj 3 je známka. Niektori naši maturanti sa uspokoja aj so štvorkami, takže... Držím palce inak... A páči sa mi B2 úroveň...
musíš napísať sloh aj test na ten počet percent čo sa vyžaduje neviem kolko to už bolo ale tuším 40% neviem presne nechcem zavádzať ak to však nespravíš či to už bude len jedno s toho sloh alebo test tak na ústnu môžeš ísť ale horšiu známku ako 3 nesmieš mať inak si nespravila maturitu s daného predmetu takže najlepšie na písomnej spraviť aj test aj sloh
Ked spravis obidva ta odpovedat mozes aj na 4 a ked nespravis jedno z toho ta musis na 3 odpovedat... Nic nemusis o rok pisat... Ale ked nespravis ani jedno tak to uz neviem... Ale podla mna kazdeho dokopaju a daju spravit tu pisomnu cast.. aj ked ti bude chybat percento abo dvaa
@anu36 ďakujem, to si ma upokojila ale aj šokovala zároveň ja som žila v tom, že musím spraviť aj sloh aj test lebo inak nezmaturujem, no žila som v tom, že ked jedno z toho nespravím tak ma síce pustia na ústnu ale musím to písať o rok a cely rok budem sediet doma potom.
Ale ak je to tak ako hovoríš tak to si ma upokojila. Ďakujem už budem môcť pokojne spávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale ak je to tak ako hovoríš tak to si ma upokojila. Ďakujem už budem môcť pokojne spávať.