Samozrejme ze ano.... podla mna kto hovori nie klame alebo na to uz zabudol (ale nechcem tu zacinat ziadnu hadku je to proste moj nazor) Spravit chybu a poucit sa su 2 veci ktore k mladosti neodmyslitelne patria a kto sa nepouci ostane debilom naveky (ze ich tu na Slovensku mame pozehnane)
Samozrejme pod pojmom pretvarka si teraz nepredstavujem len agresivne vytahovanie (co bol konkretne moj pripad) ale celkove klamanie chovanim vidim ho ked idem na stanicu,pocujem ho vo vlaku, v skole ...... bez komentara...... ale aj v obchodoch proste vsade.....
Nikdy ste nemali kamosa za ktoreho ste sa pred partiou hanbili ? Nie ? Gratulujem Ano ? Preco vam zalezalo na hromadnej mienke ?
Tolko ludi sa chova inak pred Ferom inak pred Palom inak pred Monikou.....
Nikdy ste neohovorili niekoho na kom vam zalezi ked na neho padla rec ? Nikdy v zivote ste sa nedali strhnut ? Nie ? GZ ano tak preco ?
Situacii ktore mozu nastat je neurekom ja osobne sa hanbim za dost vela veci ktore mi spravili sice celkom slusnu reputaciu ale na co mi vlastne bola ?
... Na velke hovno lebo som bol obklopeny ludmi a zaroven som bol sam.... uplne sam v dave ludi...
Jediny sposob ako sa tomu vyhnut je uvedomit si fakt ze jeden poriadny kamos ma vacsiu cenu ako 1000 ktori vas povazuju za nieco co nie ste.
K tým rečiam že každý kto tvdrí že sa nikdy nepretvaroval klame ako napr. @19
Samozrejme, každý občas urobí nejakú pretvárku napr. sa tvári že porozumel vtipu na ktorom sa všetci smejú, keby prehovoril dodrbkal by atmosféru (ak je v tej spoločnosti nový mali by ho aj za hlupáka) Tak v takej situácii by sa asi každý len usmieval ako slniečko na hnoji
Ja som toto však bral ako dlhodobú pretvárku, keď potláčam aj tie svoje silnejšie názory a pocity len pre to aby som sa zapáčil.
Nie bežné kraviny, pri nich je snáď jasné a samozrejmé že sa občas pretvoríš :p
nepotrebujem to robit..ak sa dakomu nepaci moja terajsia povaha..ja celkovo..tak sa mu nebudem pacit ani ptm ked dojde na to aka som vl. v skutocnosti..je to zbytocnost na kt.kazdy doplati
Aby som zapadla nie. Ale urcite sa niekedy tvarim ako niekto, kym nie som a chcela by som nim byt... ano, vsetci sa pretvarujeme a na nieco hrame, len kazdy v inej miere
no zaznelo tu par: kto odpovedal nie urcite klame, no preco si to myslite?
Otazka znela: Už ste sa niekedy hrali na niečo čo nieste, len preto aby ste zapadli alebo boli cool? to neznamena, ze ked niekomu nepoviem do oci priamo, ze sa mi nieco na nom nepaci ak toho cloveka budem vidiet raz v zivote, tak sa na nieco hrajem aby som zapadla alebo bola cool
cize ja sa hodnotim, ze nie nikdy som to nespravila (ale nikdy nehovor nikdy vsakze) ale ja aj takniesom dobry herec takze poxybujem, zeby sa mi nieco podobne vobec podarilo
a ja neznasam pretvarku a neznasam sa pretvarovat, ak by som sa niekedy aj pretvarovala a teraz myslim napriklad pred kamosmi co mi na nix vazne zalezi a nie pred niekym koho ked stretnem pozdravim a to je vsetko tak by som to aj tak dlho nevydrzala
a pretvarovanie sa pred rodicmi, ze nieeeeeee ja som nepilaaaaaa to nie je ani pretvarovanie sa aby som zapadla ani aby som bola cool a uz neviem v akej situacii by som sa mohla ocitnut
to je na dlhu debatu a ja niesom velmi na globalne zhrnutia aby som vyvratila vsetky argumenty proti ale absolutne sa mi nepacia tie vyhlasenia, ktore su proti odpovedi nie
nie, teda, aspoň si nepamätám. no na druhej strane, už sa mi stalo, že som sa hrala na niečo, čo nie som, aby som NEzapadla... a to už viackrát ono to bolo dosť hm no ako to vysvetliť. keď si nejaké indivíduá začali o mne myslieť nepekné veci, tak som si povedala, že mi nestoja za to, aby videli moju tvár... a tak som si zvykla hrať sa na debila, no čo ako sa aj smejem - keď ma niekto nemá rád, tak mu zvyknem dať na to po čase pravý dôvod ach... sladká manipulace
skor naopak...vzdy som sa snazila nikam nezapadnut a tak mi to vyhovovalo. v podstate som si svojich ludi nasla az na vyske. ale samozrejme uz dlho patrim k mojmu priatelovi a to mi uplne staci.
"moc sa mi to nezdá. veď pozrite: nechať hovoriť, pozorne počúvať, hovoriť o tom čo zaujíma druhých, opatrne s kritikou, opatrne s príkazmi, uznať svoje chyby, pochvalovať to, čo stojí za pochvalu, vyhýbať sa hádke, nešetriť s úsmevom, prejaviť záujem, empatiu. trocha sa mi to totiž podobá na pretvárku. ale na druhej strane, ak sa budete týmito zásadami riadiť, verím, že budete obľúbení. je to na každom aby si vybral, či bude nepretvárený samotár, alebo ten, čo ho majú všetci radi."
@xennus 99% privatov stoji za hovno...ja hram na dobrom, malo bugov, ziadne lagy, asi 1000 ludi byva online, naskriptovane dungy a vkuse na nom robia a co treba opravuju....akurat tam nie je wotlk, ale ani tam nechyba....nie je private kde by wotlk bezal v poriadku
@Etelnair znie to tak ze si este nehral na blizz serveri na privatoch nikdy nebude fungovat viac ako 50% contentu z hry... aj ked si myslis ze to ide ako ma tak na ofiku by si zistil ze to ma byt uplne inac co tam naskriptovane dungy ked nefunguju ani class skilly
@xennus praveze hral hram na private kde funguje 98% skillov a ked je nejaky bugnuty tak nie tak ze by nesiel ale len maly bug vacsinou....skor ze nefunguju napriklad niektore questy (napr. followerske questy no chance =D) ale tie mozem osrat, vylevelujem aj bez nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Niektorí ľudia tvrdia, že sa nikdy nepretvarujú, aby boli cool.
Samozrejme pod pojmom pretvarka si teraz nepredstavujem len agresivne vytahovanie (co bol konkretne moj pripad) ale celkove klamanie chovanim vidim ho ked idem na stanicu,pocujem ho vo vlaku, v skole ...... bez komentara...... ale aj v obchodoch proste vsade.....
Nikdy ste nemali kamosa za ktoreho ste sa pred partiou hanbili ? Nie ? Gratulujem Ano ? Preco vam zalezalo na hromadnej mienke ?
Tolko ludi sa chova inak pred Ferom inak pred Palom inak pred Monikou.....
Nikdy ste neohovorili niekoho na kom vam zalezi ked na neho padla rec ? Nikdy v zivote ste sa nedali strhnut ? Nie ? GZ ano tak preco ?
Situacii ktore mozu nastat je neurekom ja osobne sa hanbim za dost vela veci ktore mi spravili sice celkom slusnu reputaciu ale na co mi vlastne bola ?
... Na velke hovno lebo som bol obklopeny ludmi a zaroven som bol sam.... uplne sam v dave ludi...
Jediny sposob ako sa tomu vyhnut je uvedomit si fakt ze jeden poriadny kamos ma vacsiu cenu ako 1000 ktori vas povazuju za nieco co nie ste.
Samozrejme, každý občas urobí nejakú pretvárku napr. sa tvári že porozumel vtipu na ktorom sa všetci smejú, keby prehovoril dodrbkal by atmosféru (ak je v tej spoločnosti nový mali by ho aj za hlupáka) Tak v takej situácii by sa asi každý len usmieval ako slniečko na hnoji
Ja som toto však bral ako dlhodobú pretvárku, keď potláčam aj tie svoje silnejšie názory a pocity len pre to aby som sa zapáčil.
Nie bežné kraviny, pri nich je snáď jasné a samozrejmé že sa občas pretvoríš :p
Otazka znela: Už ste sa niekedy hrali na niečo čo nieste, len preto aby ste zapadli alebo boli cool? to neznamena, ze ked niekomu nepoviem do oci priamo, ze sa mi nieco na nom nepaci ak toho cloveka budem vidiet raz v zivote, tak sa na nieco hrajem aby som zapadla alebo bola cool
cize ja sa hodnotim, ze nie nikdy som to nespravila (ale nikdy nehovor nikdy vsakze) ale ja aj takniesom dobry herec takze poxybujem, zeby sa mi nieco podobne vobec podarilo
a ja neznasam pretvarku a neznasam sa pretvarovat, ak by som sa niekedy aj pretvarovala a teraz myslim napriklad pred kamosmi co mi na nix vazne zalezi a nie pred niekym koho ked stretnem pozdravim a to je vsetko tak by som to aj tak dlho nevydrzala
a pretvarovanie sa pred rodicmi, ze nieeeeeee ja som nepilaaaaaa to nie je ani pretvarovanie sa aby som zapadla ani aby som bola cool a uz neviem v akej situacii by som sa mohla ocitnut
to je na dlhu debatu a ja niesom velmi na globalne zhrnutia aby som vyvratila vsetky argumenty proti ale absolutne sa mi nepacia tie vyhlasenia, ktore su proti odpovedi nie
"moc sa mi to nezdá. veď pozrite: nechať hovoriť, pozorne počúvať, hovoriť o tom čo zaujíma druhých, opatrne s kritikou, opatrne s príkazmi, uznať svoje chyby, pochvalovať to, čo stojí za pochvalu, vyhýbať sa hádke, nešetriť s úsmevom, prejaviť záujem, empatiu. trocha sa mi to totiž podobá na pretvárku. ale na druhej strane, ak sa budete týmito zásadami riadiť, verím, že budete obľúbení. je to na každom aby si vybral, či bude nepretvárený samotár, alebo ten, čo ho majú všetci radi."
@Bress uz aby bol datadisk, som zvedavy na Troll Druidov
hádam teraz už nie
vdakabohu, moja vrodena vystrednost ma zachranila a svojou neoblomnostou som si ziskala aspon aky taky respekt, ale stalo ma to vela........