mladšieho súrodenca nemám... ale sesternicin malý istý čas za mnou chodil, hladkal ma po bruchu a pýtal sa ma, či budem mať dievčatko alebo chlapčeka (nebola som tehotná)
ale kamoška vravela že jej malá sestra sa pýtala mami že čo je to orgazmus (pozerala zufalé manželky) a ona na to "to je ked máš taký zlý pocit (alebo ako to bolo) a ona má ešte takého 2r. brata a jej mamu potiahol za vlasy a tá jej sestra mame že "mama mala si orgazmus" ?
Moj maly bratranec uz celej rodine vysvetlil ako sa sexuje - dvaja sa vyzlecu a mykaju sa na sebe. Som zhrozena ked lezim na posteli, pozeram telku a on na mna vylezie a zacne sa mykat...
ja mam dve male setry - uz maju 5 rokov - dvojičky ..ale oni kazdy den daco take trepnu ..ale trebalo by si to fakt zapisovat lebo to stoji za to ..momentalne sa nepametam na nic :/ neskor dopisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
....Ja mladšieho súrodenca nemám
Ale kamoška keď bola malá,tak sa babky pýtala čo je to orgazmus ..
ale kamoška vravela že jej malá sestra sa pýtala mami že čo je to orgazmus (pozerala zufalé manželky) a ona na to "to je ked máš taký zlý pocit (alebo ako to bolo) a ona má ešte takého 2r. brata a jej mamu potiahol za vlasy a tá jej sestra mame že "mama mala si orgazmus" ?
* U lekára..."Dobrý deň,čo vás trápi?" "Už od včera mám orgazmus v hrdle.." *
Ale to nie len brat..aj starky pri počitači