Ahojte je tu niekto taký ktoremu bola diagnostikovana nejake choroba a prebral liecenie do svojich vlastnyych ruk teda že namiesto braniá liekov upravil svoj jedalnicek a zivotny styl ?
Napriklad mne bola diagnostikovana psoriaza , daval som si nato pre
aj ja mam psoriazu a po rokoch trapenia a vyskusania hadam vsetkeho som aj ja nabehla na dietu, musim povedat ze to zabralo. Nie uplne 100percentne, ale vacsina toho zmizla. A vsetkych co poznam, tak im zmena jedalnicka zabrala. Po roku diety som ale mala toho dost, lebo ked som ochorela tak sa to aj tak zacalo vracat a nabehla som na lieky, ktore pomahaju a mozem jest co chcem, aj ked je mi jasne ze tie lieky nicia moje telo ale uz som fakt nevladala
Never liekom, farmácia na nás všetkých len zarába. Vždy sa dá nájsť alternatívne riešenie.
Napríklad ja som mala problémy s akné, dosť rozsiahle. Na tvári, na krku, na dekolte a na chrbte. Navštevovala som rôznych kožných lekárov a neviem koho ešte, no nik mi nevedel dať nič poriadne. Jedného dňa som stretla jednu pani, ktorá je skúsená bylinkárka. Poradila mi obyčajný žihľavový čaj - dokonale prečisťuje krv. Aj piť, aj potierať vyrážky. Behom mesiaca sa stav zlepšil. V kombinácii so zdravším životným štýlom, nefajčením a nekonzumovaním alkoholu vo veľkom množstve akné takmer zmizlo.
Sila prírody je nevyspytateľná.
@stalingrad1000 ahoj, ja som mal ešte pred dvoma rokmi hroznú psoriázu, lekári mi to roky a roky iba tlmili, všetci sa zhodli, že to bude navždy hlupáci doktori. za 5dní mi prešla, pozri tu, tu nájdeš pomoc, už je dobre neboj...www.liecitelka-laura.sk
@hastr ahoj už mi to pred tyzdnom preslo ale tak že som šiel k moru a uplne mi to vymizlo . A to som, nebral ani ziadne maste a ani nic len som sa kupal v mori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» 8.3.211.57/tv/watch/v29985...
Napríklad ja som mala problémy s akné, dosť rozsiahle. Na tvári, na krku, na dekolte a na chrbte. Navštevovala som rôznych kožných lekárov a neviem koho ešte, no nik mi nevedel dať nič poriadne. Jedného dňa som stretla jednu pani, ktorá je skúsená bylinkárka. Poradila mi obyčajný žihľavový čaj - dokonale prečisťuje krv. Aj piť, aj potierať vyrážky. Behom mesiaca sa stav zlepšil. V kombinácii so zdravším životným štýlom, nefajčením a nekonzumovaním alkoholu vo veľkom množstve akné takmer zmizlo.
Sila prírody je nevyspytateľná.
ahoj