HA, obvikle zakladam temy typu, kurzy kreslenia...
Tentokrat som zvedavy na vas nazor ohladom spojenia zdanlivo dvoch uplne odsilnych veci posilovanie/bodybuilding-masturbacia.
Viem, teraz si myslite ze som divny ale nenapadlo ma to len tak z nenazdajk
no tak cisto teoreticky na generaciu spermii telo spotrebuje energiu, ktoru inak moze vrazit do budovania svalov. a idu do toho aj bielkoviny, proteiny a ja neviem co..
ale neviem, ci to ma nieco s testosteronom, mozno akurat to, ze ludia, ktori ho maju viac, chcu masturbovat castejsie.
bullshit ak kus drzis hladina testosteronu sa kusok zvysi, na svalovy rpirastok nejak nema efekt ale ta hranica je niekedy okolo 7-9 dna potom to uz ide dole a ak uplne sekne, tak to ide vyrazne dole. @hoperpohroma to su tak male mnozstva, ze su relativne zanedbatelne
Ak kvoli testosteronu nabral, tak jedine v injekciach alebo tobolkach
Koľko svalobej hmoty približne nabral ? keď nejak rapídne nabral svalstvo za 4 mesiace buď "sype" alebo je jeden z tých čo majú totálne perfiš genetiku.
@dusancerveny
10kg za 4 mesiace musel by mať gény po Schwarzeneggrovi a z maminej strany po Zore Coborovej na také niečo.
Buď slopal gainer 4krát denne a je spuchliak čo nabral viac tuku ako svalov alebo "sype"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale neviem, ci to ma nieco s testosteronom, mozno akurat to, ze ludia, ktori ho maju viac, chcu masturbovat castejsie.
@hoperpohroma to su tak male mnozstva, ze su relativne zanedbatelne
Ak kvoli testosteronu nabral, tak jedine v injekciach alebo tobolkach
10kg za 4 mesiace musel by mať gény po Schwarzeneggrovi a z maminej strany po Zore Coborovej na také niečo.
Buď slopal gainer 4krát denne a je spuchliak čo nabral viac tuku ako svalov alebo "sype"