Landshut, Mníchov,Emmerich, Berlín pripájam sa hore, Berlín je úžasný tam by som aj zostal žiť, inak celkovo po vyše ročnej skús. vôbec Nemci nie sú takí ako my múdri Slováci opäť všade tvrdíme, ich mentalita nie je neustále riešiť včerajšiu večeru ale užiť si dnešný obed, a musím povedať že aj v menších mestách je už pekná americana cítiť, a zažil som aj taký šok kedy mňa mladého zasrana púšťali staré babky v obchodoch dopredu, príjemne velice, u náš nezažiješ, treba rozšíriť obzor aj mimo svojho poľa a tvrdiť akí sme najlepší vo všetkom a pri tom aj skončiť.
NORIMBERG nádherné nemecké mesto, predsa bol som tam 3 mesiace :S a to je asi všetko, teda niekoľkokrát navštívené Rakúsko, ale iba menšie mestá a hlavne Parndorf...
Berlín, Drážďany, Viedeň, a potom z tých menej známych Jedenspaigen
na Jedenspaigen mám otrasné spomienky, na Berkín a Drážďany už lepšie, to sú krásne mestá.. a Viedeň je už okukaná, čo ja viem ale veď vždy tam rada idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a áno, Viedeň bola krásna
+ prijatelné ceny
bola pekna
Hamburg
Magdeburg
Dresden
Mnichov
Berlin
Najviac pre mna boli drazdany,magdeburg a MNICHOV
A Linz je pekny tiez
Hamburg, Mnichov, Drážďany, Schwerin, Liepzig, Viedeň
velmi sa mi pacili Mnichol a Salzburg.
a potom Luzern, Zurich, Augsburg, Viedeň klasicky a x menších, neviem názvy, v Nemecku hlavne
&ved=0ahUKEwiA8fXwmLDJAhVGhiwKHdtOBwUQ_AUIBygB&biw=1366&bih=643#imgrc=tXn1A86HixcE6M%3A" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=bernka...
na Jedenspaigen mám otrasné spomienky, na Berkín a Drážďany už lepšie, to sú krásne mestá.. a Viedeň je už okukaná, čo ja viem ale veď vždy tam rada idem