Život nie je boj, ale sen, z ktorého raz precitneš...môžeš sa na svet pozerať tak, že si budeš opakovať aké je to všetko nespravodlivé a ako musíš "bojovať" o to alebo to, ale snáď raz časom pochopíš že tvoj boj je len o materiálnych veciach...pozri si film Braveheart a pochopíš čo znamená tvoja veta "život je boj"...
Podľa mňa ide o pohľad na život ak uveríš, že je boj, boj ťa aj čaká
ja verím, že život je krásny a neviem, čo nasleduje
podľa toho sa aj riadim, som ťažký optimista život JE krásny
možno to má aj niečo so silou sugescie
nemyslim, ze som bola vystavovana tak zlym situaciam ze by som bola na tom v nejakom bode ozaj zle. ale zas, som presvedcena o tom co bolo uz pisane aj vyssie, ze zivot je tym, cim si ho spravis. teda takto, vela veci neovplyvnisa stanu sa, co ale do vekej miery vies ovplyvnit je ako sa k tomu budes stavat. toho sa drzim a zcasti mozno preto zatial nemam dojem ze zivot je nejaky neustaly boj. samozrejme, to sa moze zmenit a o mesiac/rok/vela orkov mi to tak uz pripadat moze, uvidime
vraj som celkom huževnatá a vždy som sa snažila bojovať za svoje práva, resp.šťastie...ale mám pocit, že sú obdobia v živote, ako napríklad toto, keď si idem zháňať prácu, kedy toto slovné spojenie naberá pre mňa zrazu oveľa väčší význam :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@2 to sú sračky
ja verím, že život je krásny a neviem, čo nasleduje
podľa toho sa aj riadim, som ťažký optimista život JE krásny
možno to má aj niečo so silou sugescie
Ale k otázke tak asi keď som mala 10