no nie zase tak, ze niekto sedi na oblaciku a pozera sa na nas, ale beriem ho ako vysoku inteligenciu/vedomie, ktore ma toto vsetko na svedomi ... ani by som nepovedal boh, ale ako vedci vravia -- stvoritel/dizajner
len v seba...všetko ostatné nás môže sklamať...a rada by som verila vo víly, elfov, čarovný les, jednorožcov, démonov, má to však jednu chybičku-žijeme hot v krutej realite...
V dusu. Ale co je vlastne dusa? Je nadprirodzenym bohom schopnym v nekonecnu reinkarnaciu? Kazdopadne myslim, ze dusa by existovat mohla, lebo bez nej by nebolo take tazke dosiahnut, aby sme boli vsetci rovnaki - dusa nas robi takpovediac originalmi, ktore sa uz nikdy nedaju absolutne skopirovat.
verím v karmu..verím, že to čo sa mi deje v tomto živote je dôsledok mojich činov v životoch minulých, a že to čo robím teraz, ovplyvní moju existenciu v životoch budúcich.
hlavne verím na silu myšlienok, že to čo si privolám tak to sa stane.. a aj na vesmír. a trochu aj na boha, že robí to čo je pre mňa správne hoc sa mi to veľakrát nepáči a mám pocit, že to je nefér..
v nieco +reinkarnaciu....ale nie do kamena ale znovunarodenie do cloveka...a cim lepsi je clovek a cim viac ma poznatkov tak sa moze narodit do vyssej bytosti....alebo ako to povedat ...ked tu nieco dojebes tak sa budes narodiavat dovtedy kym to nebude urobene spravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov