zavolaj si k sebe nejakú kamarátku u mňa jedna "spala" v stredu..ale to tak, že sme ani minútu nespali presedeli sme celú noc na nete telefonovali sme s opitými kamarátmi a chodili sme po dedine v pyžamku kofeín nám udrel na mozog
Ja som zistila že to robím preto, že v noci akoby doma nikto nebol... nikto ma neruší, nevykrikuje po mne že mám ísť niečo urobiť, nenadáva mi za sedenie pri počítači...
Nebehá okolo toľko áut...
Problém potom býva ráno so vstávaním, prípadne so zaspaním keď už vonku vykrikujú prvé ranné vtáky
ja fungujem veľmi často v noci, kvôli pracovnémmu vyťaženiu a škole, ke´d to neviem skĺbiť dohromady a jedinou možnosťou je sedieť nad knihami, analýzami a esejami až do svitania
ale ako @galinka povedala, je to tak pre mňa lepšie, noc je tichá, nechodia autá, lepšie sa mi sústredí na čokoľvek. som velmi nekľudný človek a na niečo sa koncentrovať cez deň je pre mňa ťažké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A navyše 14tke nemajú čo nalievať!
Nebehá okolo toľko áut...
Problém potom býva ráno so vstávaním, prípadne so zaspaním keď už vonku vykrikujú prvé ranné vtáky
ale ako @galinka povedala, je to tak pre mňa lepšie, noc je tichá, nechodia autá, lepšie sa mi sústredí na čokoľvek. som velmi nekľudný človek a na niečo sa koncentrovať cez deň je pre mňa ťažké.