poradte pls bo ja nechápem. Zakaždým ked s ami chalan nejaký páči,je v pohode..a proste sa na neho namotám tak bud chce byt kamarat,ma holku alebo nevie co chce...Prečo to tak vždy je?ved ani neviete ako dlho som nemala chalana..akože ulety to jo,ale chal
Podľa mňa vždy natrafíš na toho ,,nesprávneho,, alebo si fakt odstrašujúca že každého odstrašíš. Skôr by som sa prikláňal k tomu prv´´emu - skús hľadať na iných miestach ako si hľadala do teraz a zmeň aj štýl vyberania
Angel_love - to si viem na živo predstaviť ako 36 báb rozoberá problémy typu - ako ho zbaliť / aký lak na nechty / vau v avone majú akciu na pleťovú masku
Pawlo a Angel_love: no nehccela by som mat triedu len jedneho pohlavia ale mam otazku...je horsia atkato trieda alebo trieda kde su ohovarajuce povrchne baby a detinski a ironicki chalani???
mate šetci pravdu.pripadam si tým čo som napísala ako nejaka 12 až 13 ročna holka...no ale fakt nefiem kde robim chybu a neustale sa nad tým zamýšlam..lenže u nas je to tak...niekto pocuje,zaskatulkuje si ťa a nepusti k sebe aj keby nefiem co...proste u nas su zakomplexovaný ludia...neda sa to..a este sa dela na viac táborov...metláci,fetaci a diskaci a kdh ...ach jaj
Jaynee36 - detinský?? - sú ale nie všetci nemusís nas hádzať do jedného suda. Tiež si myslím že jednopohlavné triedy majú zlí vplyv na psychiku. Až sa niekedy čudujem o čom sa mi vlastne bavím - minule sme sa pri obede bavili o tom ako treba nastaviť práčku alebo ako si najlepšie spraviť rizoto Až som bol prekvapený že s vyše polkou triedy sa dá baviť o normálnych veciach a nie len o sexe
Niklinka - a my právežen ie - skoro vždy len o normálnych veciach. Dnes sme s kamošny celý deň rozoberali ako by sa dalo podomácky vyrobiť led-dióda -ale neprišli sme na nič normálne
Niklinka - stále je lepšie sa baviť o veciach ktoré nás bavia (rozmuje - sme všetci fanatici do elektroniky) ako každého ohovárať - ale veĎ mi vlastne ani nemáme koho ohovárať - lebo baby nnie sú
Tommyhot: tak naco si to čital?si to nemal ani otvárať..a ty mas o dva roky viac a napísal si taký nazor,ktore by napísal velký 13-15 ročný frajer...fakt si ma pobavil..aspon niekto mi zlepšil deň..jak sa ti nevidi...tak tu nepíš a vybavene...ja som dala otázku na ktoru sa ma odpovedať.. asi na to je forum...zbytocne si tu zabral miesto...neriešim...sa radšej uvedom...
Po prve mam o 3 roky viac ale 16 rocne deti asi este nevedia pocitat, nevadi.. Po druhe toto je tema filozofovanie a v tychto jebnutych commentoch nadomnou nie je ani kusok filozofie, ale ak to nedokaze tvoj priblbly mozog spracovat tak asi nemas co hladat na nete a asi aj medzi ludmi vseobecne..
Btw ked neriesis tak na co si sa unuvala odpisovat.. si aspon neser do huby
vies co, ja viem o com hovoris poznam. ale mozno je chyba aj v tebe, jednoducho prestan hladat a nechaj to nech to pride samo a hlavne si prestan vyberet stale ten isty typ chalanov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Môžem si vyberať
a babská trieda je horšie, samé ohováračky
Niklinka: neviem povedať bo ťa nepoznám, ale asi zlý výber chalanov
Takyto kokotizmus by som trestal banom.
Btw ked neriesis tak na co si sa unuvala odpisovat.. si aspon neser do huby
skus nieco zmenit a uvids vysledky
uffffff to bolo ale nezvycajne mudre odo mna