ja som sa asi nesklamala v nicom, lebo vsetko co sa mi stalo malo nejaky vyznam a posunulo ma to dalej...su veci ktore by som mozno zmenila, no je tažke take vybrat, pretože nikdy nemožem vediet ktora bola ta prelomova.
vlastne..teraz ked tak nad tym premyslam, naslo by sa par veci...
no je zbytočne nad tym polemizovať, lebo ajtak nič nezmenim
Sklamala som sa sama v sebe, ked som sa nezachovala k jednemu blizkemu cloveku tak, ako by si zasluzil. A toto si nikdy neodpustim. Zaroven to aj velmi lutujem, keby sa to dalo zmenit, nevaham ani sekundu a klaci mu pri nohach... Vravi sa "inym odpustaj mnoho, sebe nic"...
urcite budem lutovat,ze som ublizila jednemu dolezitemu cloveku,ktory si to vobec nezasluzil,a sklamala som seba a zaroven toho cloveka,on mi veril,a ja som ho sklamala.to si asi tak skoro neodpustim
ja lutujem to, com som sa viac neucil jazyky a co nelutujem? nelutujem nelutujem co to slov znamaena? ja nic nelutujem vsetko co som spravil bolo to co neviem volako mi to nepadli k veceru
Lutujem, ze som sa stal zavisli na CS a nelutujem, ze som doteraz cely zivot presedel za compom, pretoze mi to dalo obrovske vedomosti a skusenosti v IT.
..."nikdy nelutuj to co si urobil,pretoze w tej chwili si si to prial"...hm,welakrat rozmyslam nad tym ake by to bolo ak by som to urobila inak,neskor,skor,w tej chwili,ale inak...nelutujem...asi to tak malo byt
Nemôžem povedať že by som sa nejako sklamala ale presne viem čo ľutujem... ľutujem to, že som trávila (ale v podstate ešte stále to nie je optimálne) málo času s priateľmi... a tiež že s väčšinou z nich som po prechode na inú školu stratila kontakt (našťastie nie na dlho) a pritom som ich vtedy mala tak blízko...
neurobila som nic co by som lutovala (no okrem veci v rodine..ale s tym sa uz neda nic robit)..proste si zijem tak ako chcem a robim to co uznam za najlepsie aaa dako mi to furt vychadza ..no sprosti maju stastie
hm.......thu otazku mi polozil spoluziak a ani sama som do teraz neprisla nato co lutujem ale nic nelutujem lebo thak ako tho napisal @n@rcha thak tho ma byt!
Viem, ze veci co sa stali sa uz neodstanu a je zbytocne co i len rozmyslat nad tym co by bolo keby... Jednoducho su veci tak ako su a stalo sa to, co sa stali ale niektore veci by som asi aj tak rada spravila inak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vlastne..teraz ked tak nad tym premyslam, naslo by sa par veci...
no je zbytočne nad tym polemizovať, lebo ajtak nič nezmenim
nelutujem veci ktore vysli