Bývam v centre KE. Robím v centre KE pesi to mam do roboty kilometer. Aupark dve minuty chodze. Stare mesto je za pekne, za priaznivych podmienok dokonca romanticke. Najdeme tu krcmy s pivom pod euro, 4eurove denne menucka, bary kde sa mozte zajebavat do 4tej rana.
Smeracke predrazene parkovanie a mensiny z Lunika IX, na to sa da zvyknut. Mam to tu rada.
Dedina 4km od centra mesta. 350 obyvateľov všetci sa poznáme. zachovávame zvyky, stretávame sa v dedinskej krčme kde sa nadava na futbal politiku ženy...
Máš síce menej súkromia ale na druhú stranu takú veľkú rodinu že aj keď tu občas trošku panuje závisť nik by ťa nenechal v štichu
A keď chceš sa kultúrne vyžiť v Meste zoberieš taxík za 7.euro a vybavené
Žijem v meste.
Páči sa mi tu mám všetko na jednom mieste keď idem do obchodu môžem si po ceste rozmyslieť kam pôjdem lebo je tu Tesco pár desiatok metrov odtiaľ Lidl a pár desiatok odtiaľ Kaufland, mám tu kamošov a aj ked chcem ísť napríklad ma druhú stranu mesta autobusy/MHD idú každých pár minút, je tu všetko moderné a keď je nejaký koncert tak vždy tu v meste vždy sú tu všetky akcie a celkovo je to tu také nezanedbane na dedine máš jednu cestu zajebanu od blata tu mám moderné cesty budovy ktoré sa denne čistia prechádzajú sa tu "luxusné" autá (na slovenské pomery) a v okolí je taktiež krásna príroda a na okraji mesta ticho taktiež sú tu aj domy (moderné) takže nevidím jediný dôvod pre dedinu.
Všetko mám po ruke - pod oknom tri večierky, kino, craft beer pub, kaviareň, krčma a vege reštika takže by som v podstate nemusela vôbec opúšťať svoju ulicu na ktorej je ešte joga a pilates štúdio,na konci obrovský park s vinohradom, umelou jaskyňou a altánkom minutu od domu mám zastávku električky, ktorou sa do 6 minút dostanem na všetky linky metra, takže mám krásnu dostupnosť do celého mesta.
Po meste je milión vege bistier, obchodov s bio potravinami a kozmetikou, pekných a útulných kaviarničiek a čajovní, pivoték, pivární, vinární, divadiel, antikvariátov a obchodov s levnými knihami, parčíkov a estetických stavieb
Je tu stále čo robiť a objavovať, v meste aj v okolí je veľa miest, ktoré stoja za výletík a väčšinou sa tam človek dostane vlakom za smiešnu sumu alebo stopom
A v neposlednom rade množstvo pracovných a študijných možností, stovky akcií - koncertov, festivalov, prednášok, workshopov, pičovín a taká atmosféra mesta, čo sa (ťa) nikdy neunaví
Asi tých pár kamarátov, čo sa od všademožne sem vracajú. A aj takých ľudí, s ktorými síce nie sme nejakí kamoši, ale keď sa stretneme prehodíme pár slov. A že máme blízko hory a lyžiarske stredíska (ale mohli by byť bližšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Smeracke predrazene parkovanie a mensiny z Lunika IX, na to sa da zvyknut. Mam to tu rada.
Máš síce menej súkromia ale na druhú stranu takú veľkú rodinu že aj keď tu občas trošku panuje závisť nik by ťa nenechal v štichu
A keď chceš sa kultúrne vyžiť v Meste zoberieš taxík za 7.euro a vybavené
Za domom hory lúky takže paráda
Páči sa mi tu mám všetko na jednom mieste keď idem do obchodu môžem si po ceste rozmyslieť kam pôjdem lebo je tu Tesco pár desiatok metrov odtiaľ Lidl a pár desiatok odtiaľ Kaufland, mám tu kamošov a aj ked chcem ísť napríklad ma druhú stranu mesta autobusy/MHD idú každých pár minút, je tu všetko moderné a keď je nejaký koncert tak vždy tu v meste vždy sú tu všetky akcie a celkovo je to tu také nezanedbane na dedine máš jednu cestu zajebanu od blata tu mám moderné cesty budovy ktoré sa denne čistia prechádzajú sa tu "luxusné" autá (na slovenské pomery) a v okolí je taktiež krásna príroda a na okraji mesta ticho taktiež sú tu aj domy (moderné) takže nevidím jediný dôvod pre dedinu.
Po meste je milión vege bistier, obchodov s bio potravinami a kozmetikou, pekných a útulných kaviarničiek a čajovní, pivoték, pivární, vinární, divadiel, antikvariátov a obchodov s levnými knihami, parčíkov a estetických stavieb
Je tu stále čo robiť a objavovať, v meste aj v okolí je veľa miest, ktoré stoja za výletík a väčšinou sa tam človek dostane vlakom za smiešnu sumu alebo stopom
A v neposlednom rade množstvo pracovných a študijných možností, stovky akcií - koncertov, festivalov, prednášok, workshopov, pičovín a taká atmosféra mesta, čo sa (ťa) nikdy neunaví
Milujem Prahu
pekne okolie, len s pracou je to tu tazsie