v UK mi stačilo pár mesiacov, aby som zistila, že to nie je krajiny pre mňa, nevyhovuje mi podnebie tej krajiny.. do USA ma to neláka ani nikdy nelákalo, môj sen je Austrália, aj keď neviem koľko by som tam vydržala bez rodiny a priateľov... najradšej by som ostala niekde v Európe
Nikde. Totižto som už navštívil Anglicko a teraz bývam v Írsku a najradšej by som aj zajtra odišiel domov, ale ešte som si nič nezarobil. Ak už nejaká krajina, tak sa nejdem spoliehať na to, že ovládam jej cudzí jazyk. Ale preto, že tam proste pôjdem, lebo sa mi bude páčiť, ja nie som cestovateľ, preto neviem, kde mi to bude najviac vyhovovať, zo Slovenska som odišiel len kvôli mojej finančnej kríze a problémom, ktoré som si tam vyrábal.
Costa rica / belize - proste stredna amerika / venezuela... Preco by som mal zit v diere ako je europa, ibaze by som nemal €€, takze este tu chvilu pobudnem...
Ja som to vedel. Je to uplne odlisny jazyk. Ale iri vedia po anglicky. @orolbielohlavy
Ide hlavne o to kolko ma clovek prachov - v akej stvrti je. Ked ichnieje vela vsade nieje dobre. A ja mam velmi velmi rad teplo, takze urcite sa raz prestahujem do tropickej krajiny.
Co si robil v belize , venezuele a somalsku ?????????????????? @meaning_fullness
Keby bola Juzna Afrika bez ciernych imigrantov (lokalni cernosi mi tam nevadia) tak asi tam, inak Novy Zeland, pripadne Australia. Ale zapadna kultura ma aj tak moc nelaka...
A na belize a vo venezuele si co robil ? Ci si tam bol len - tak na dovolenke ? Alebo skor by ma zaujimalo co sa ti tam nepacilo , okrem toho ze zivotna uroven predpokladam ze je nizsia ako v krajinach europy ? @meaning_fullness
@xy12345 Belize je drogová veľmoc, cez tú krajinu dennodenne prejdú nelegálne tony kokaínu z Kolumbie, krajinu ovládajú gangy a človek sa tam bojí vyjsť na ulicu... inak príroda krásna, pláže nádherné a dosť pamiatok z mayskej civilizácie... nežil by som tam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja som to vedel. Je to uplne odlisny jazyk. Ale iri vedia po anglicky. @orolbielohlavy
Co si robil v belize , venezuele a somalsku ??????????????????
@meaning_fullness
@meaning_fullness