@2 LOL Mne sa asi najvačšia blbosť snívala, že som bola v nejakom meste v Indii, s nikým som sa tam nemohla dorozumieť a nemala som žiadne peniaze aby som sa dostala preč a ešte som aj utiekla z nejakého väzenia
sníval sa mi práve dnes v noci ! vybuchli Jaslovské Bohunice a Bratislavu zachvátila panika, na uliciach to vyzerali asi ako v Racoon City ( Resident Evil), všetci boli zhromaždení v nejakom obrovskom centre, kde kontrolovali ľudí, či umierajú alebo nie a ja som bola akože v poriadku, neožiarená..tak som sa aj s @freedomko potulovala po tom centre a zrazu sme vošli do nejakej miestnosti bielej a tam boli nejakí chalani celí v čiernom a zrazu z jednej steny vystúpila veľká čierna osoba s červenými očami, posadila sa na ohňový trón a tí chalani " vítame nášho vládcu Satana!"
ze som bola na kupalisku vysla som z bazena a z bazenu sa vynoril taky zralok a odhryzol my nohu,ktora mi potom hned dorastla (teda to ze mi dorastla som sa snazila si vnutit ked som sa zobudila ..
...a tento sen sa mi sniva staale..nie kazdy den ale vecinou tento..(vie mi to niekto vysvetlit?
Dosť často sa mi sníval sen,že za 10 sekúnd mi zazvoní budík..nakoniec aj zazvonil...
Ale,keď som bola menšia,sníval sa mi sen,hlavne keď som spala u babky,že .. proste babka mala v spálni dve postele vedľa seba,medzi nimi polmetrová medzera..a vždy sa mi snívalo,že keď dám dole nohu z postele,tak ma niečo za ňu schmatne a stiahne do nejakej ríše .. ale viem že mal strašne strašidelný ksicht..a automaticky,vždy keď som ráno vstávala skočila som ďalej od postele,skoro až do chodby ...(už tam babka nebýva
A ešte k tomu ksichtu .. Babka mala nad svojou postelou taký obraz...vo váze boli orgovány,a oni boli poukladané do takého ksichtu...ako klaun ked sa smeje tí strašidelní .. vždy som sa toho obrazu bála strašne ..
mno....mne sa snivalo že ma pred vlastnou chatou ( byvam tam ) vzdy uhryzol vkl...najprv ma ale velmi vystrasil a zautocil na mna tak ze ma zahnal do kuta o stenu chaty abo ze som sa potkla a spadla do zadu na zem a on na nna skocil a ja som aj normalne citila ze ked ma uhryzol do pleca...au este teraz to boli ked si spomeniem...
...a @freestyler01 - mno tak to by som asi neprezila ..chudak DJ Tiesto! ja ho mam celkom rada...jeho pesnicky..
spomínam si napríklad na sen o gunárovi vo fraku, ktorý nastúpil do autobusu a riešil som mnou nejaké filozofické otázky, ale to je vlastne pomerne bežné..
no sa mi akurát včera snívalo o spolužiakovi čo sa spolu ani nebavíme, že ma naháňal po ceste a potom so mnou sedel v lavici a ja som ho uhryzla...hehheheh
snivalo sa mi ze som bolaa tehotna s chalanom s ktorym som si zvykla pisat preed rokom ale nikdy sme sa nestretli...ale v tom sne som to brala hrozne vazne,ze sa to naozaj prihodilo...az ked som sa zobudila tak jaaj to bol len sen
Utekala som s Kulym a Nicholasom Flamelom pred vlkolakmi.. Zastavili sme sa v potravinach kde sme sa skryvali za regalom Paštét potom sme isli na koncert bozskeho Kaju , neskor na Daniela Landu kde sme vsetci spievali a nakoniec sme zdrhli na konoch pri mestsku policiu a kricali sme "nahana nas vlkolak!"
tych bolo..napr. boli sme v s kamosmi v lese a vsetci zrazu zmizli..sadla husta hmla..hladala som az som dolsa k mociaru a tam som ich nasla mrtvych vsetkych a medzi nimi aj seba..a ked som sa na seba pozrela..ta mrtva ja otvorila oci a boli uplne zaliate krvou..neprijemne
tych je vela ale tak jeden z nich: som bola harry potter a spolu s frajerom mojej spoluziacky sme boli v dakom tabore a tam prisiel profesor snape a ten frajer sa zmenil na nevilla longbotoma a snape ho nejak zaklial a on sa nemohol ani pohnut...ja som potom bezala prec a som bola zrazu v takom väzeni a som isla okoloo kupelni a zrazu ma daky väzen zacal nahanat tak som bezala prec a som si stopla auto v ktorom isla taka mlada zena ma zobrala ku nejakej skole a som vystupila a sla som tam a stretla som sa s hermionou a ta sa zrazu zmenila na moju naj kamosku a sme isli do takeho parku a ten park bol cely zaplaveny takou spinavou vodou a sme tam hladali tu tetu co som ju vtedy stopla a sme ju nenasli tak sme si povedali ze sa asi utopila...potom zrazu som na sebe mala plavky a sme vysli s kamoskou po rebriku na daky kopcek a divali sme sa stade dole na takych chutnych chalanov a zrazu jeden vysiel hore a sme spolu sli do zvolena a povedal mi ze on tam byva a potom sme boli zrazu u nas v skole na hajzloch a ten chalan-taky sladky blondacik-mi povedall ze sa mu pacim a ze ma chce lepsie spoznat....a to je konec mojho sna tak asi tak
Boze moj!!!!!!! To bolo zaroven debilne aj strasidelene. No nema to daky superskvely obsah ale sivalo sa mi ze sa mi narodil dalsi brat. xD hlavne dufam ze to nebola vizia. xixi
ako sm bola u mam y v praci (podotykam ze pracuje v nemocnici) otvorila sm okno a tam si pestovala marisku ...na tom sm xytila tky ujeb az mi slzili oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
seriózna hovadina
...a tento sen sa mi sniva staale..nie kazdy den ale vecinou tento..(vie mi to niekto vysvetlit?
Ale,keď som bola menšia,sníval sa mi sen,hlavne keď som spala u babky,že .. proste babka mala v spálni dve postele vedľa seba,medzi nimi polmetrová medzera..a vždy sa mi snívalo,že keď dám dole nohu z postele,tak ma niečo za ňu schmatne a stiahne do nejakej ríše .. ale viem že mal strašne strašidelný ksicht..a automaticky,vždy keď som ráno vstávala skočila som ďalej od postele,skoro až do chodby ...(už tam babka nebýva
A ešte k tomu ksichtu .. Babka mala nad svojou postelou taký obraz...vo váze boli orgovány,a oni boli poukladané do takého ksichtu...ako klaun ked sa smeje tí strašidelní .. vždy som sa toho obrazu bála strašne ..
Dnes sa mi napríklad snívalo že nám po záhrade behal nejaký 30cm jedovatý pavúk a rozmnožil sa tu...a tie jeho mladé vedeli ešte aj lietať...
...a @freestyler01 - mno tak to by som asi neprezila ..chudak DJ Tiesto! ja ho mam celkom rada...jeho pesnicky..
@5 tebe sa aspon nesnivalo ze sa ti mama premenila na mimozemstana a uletela v UFO