Ak by sme zrušili sankcie voči Rusku nemali by sme drahý plyn, benzín, ceny produktov. Ak by sme naše vzťahy s Ruskom ešte viac zosilnili že by sme vystúpili z NATO, a 1,8 miliardy eur dali na zvýšenie dochodkov o 150 eur každému dochodcovi ? Je tohoršie?
Dalo by sa povedať, že sealioning je typ trollingu alebo obťažovania, ktorý pozostáva z prenasledovania ľudí s neúnavnými žiadosťami o dôkazy, pričom si zachováva predstieranie zdvorilosti a úprimnosti. Môže mať podobu neustálych pozvaní zapojiť sa do diskusie (Kobra 2022).
V tejto súvislosti môžeme spomenúť aj definíciu doktora Petra Akersa (2020), ktorý definuje sealiona (po Slovensky voľne preložené tuleňa, pozn. autora) ako človeka, ktorý trolluje online predstieraním, že sa pýta na vedecké otázky. V tejto súvislosti musíme podotknúť, že daný človek iba predstiera svoju odbornosť a opakuje stále rovnaké “zdvorilé” otázky, až kým to oponenta neprestane baviť. Týmto spôsobom vie svojho oponenta vyviesť z miery. Tento jav je bežný napríklad v otázkach o globálnom otepľovaní alebo ekonomickej situácii štátu.
@tomas55555@30 chcela to byt urazka mna ci zhodenie seba? chcelo to byt vtipne ci podciarkujuce neinventnost teba sameho? chcel si tym nieco povedat, ci mas pocit ze teraz je "tvoja pravda" viac ako realita?
Skúšal si sa na môj výrok pozerať aj z iného hľadiska, z iného uhlu ? Skúsil si sa vcítiť do mojej citovej väzby, do toho čo som tým chcel povedať ? Skúšal si zanalyzovať ako líšia moje výroky vzhľadom na čas a priestor ? Skúšal si pouvažovať nad tým že moje áno znamená nie a nie znamená áno ? Vygoogli si to, nemám čas ti to bližšie vysvetľovať.... Asi toľko k tomu, v podstate len kopirujem to čo by si mi napísal ty
@tomas55555@32 ved prave.. len kopirujes. stale len kopirujes, nepremyslas, nedavas do toho svoje, nevrtas sa v tom.. preberas myslienky, slova a prehlasujes ich za svoje..
len by som chcel pre vsetkych novych diskutujucich poznamenat, ze tento clovek trpi idiociou a nedokaze dolozit vysku svojho IQ. vsimnite si moje komenty i pod jeho ostatnými forami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ty dýchaš zadkom, som nevedel o tebe
@Luc.Ka
To radšej nie, to by si bola potom prvá pod mostom
ale tiež by som chcel veriť v tak naivné predstavy ako máš ty..
V tejto súvislosti môžeme spomenúť aj definíciu doktora Petra Akersa (2020), ktorý definuje sealiona (po Slovensky voľne preložené tuleňa, pozn. autora) ako človeka, ktorý trolluje online predstieraním, že sa pýta na vedecké otázky. V tejto súvislosti musíme podotknúť, že daný človek iba predstiera svoju odbornosť a opakuje stále rovnaké “zdvorilé” otázky, až kým to oponenta neprestane baviť. Týmto spôsobom vie svojho oponenta vyviesť z miery. Tento jav je bežný napríklad v otázkach o globálnom otepľovaní alebo ekonomickej situácii štátu.
Takže si troll ? Dobre že si si to priznal
Skúšal si sa na môj výrok pozerať aj z iného hľadiska, z iného uhlu ? Skúsil si sa vcítiť do mojej citovej väzby, do toho čo som tým chcel povedať ? Skúšal si zanalyzovať ako líšia moje výroky vzhľadom na čas a priestor ? Skúšal si pouvažovať nad tým že moje áno znamená nie a nie znamená áno ? Vygoogli si to, nemám čas ti to bližšie vysvetľovať.... Asi toľko k tomu, v podstate len kopirujem to čo by si mi napísal ty
smutne...
neprehlasujem ich za svoje, napísal som že KOPIRUJEM to čo hovoríš ty... aspon teda vidíš aké boli tvoje výroky nezmyselne,