Mohli by ste mi prosím poradiť podla mojich požiadavok mobil ?
Celkom dobrý android, vzadu celkom dobrý foťak, aby mal prednú kameru, wifi, celkom dobra baterka, odolný proti škrabancom.
ĎAKUJEM.
tak tvojim požiadavkám vyhovuje tak 1000 celkom dobrých mobilov Čo tak cenový strop, veľkosť displeja (aspoň či menší alebo väčší)...a inak na Heureke si vieš pekne zadať parametre a z nich vyberať konkrétnejšie
@sufurky M8 má asi 4 Mpx, ale zase má väčšiu šošovku - zachytí oveľa viac svetla - vyrovná sa približne klasickému 8Mpx, ale aj tak to samozrejme nemá na 20 Mpx pri Z2
@james98
Ono to je jedno koľko ma Mpx ale aký je tam čip a podobne HTC to však kompenzuje výkonom Z2 mam síce len od Soboty ale fotky robi kvalitne zatial najlepšie aké som na tel zariadení robil
@enemy11 aj p6 je dobrá, hlavne veľká ponuka krytov a obalov je na ebayi najprv som p6 chcela ale kedže má p7 lepší foťák a stojí len o pár desiatok eur viac tak som sa rozhodla pre p7
@alex458 hej ale obal mas uz v zakladnom baleni cizee to je luxus toto a vsetko krasnee aj ta krabicka luxusna .. proste TOP .. vlajkova lod a nou prerazala na nas trh cizee si dala zalezat fakt vyhoda a krasny jeee ..a uz mam na nom KitKat cizee supeer jj jasne lepsie novsiee . ja ked som kupoval p7 este nebola ale p7 ma uz 5 palcovy display nie ? to uz je pre mna moc .. mne sa uz 4,7 zdalo vela na mojom ale som zvykol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» www.fony.sk/clanky/8397-htc...
takze si uz len vybrat
Ono to je jedno koľko ma Mpx ale aký je tam čip a podobne HTC to však kompenzuje výkonom Z2 mam síce len od Soboty ale fotky robi kvalitne zatial najlepšie aké som na tel zariadení robil