@lizziedash závidím! Máš len jednu? Je to tuším 7 častí... Ja ich túžim mať všetky Teraz mám nutkanie spýtať sa ťa /nenápadne/ na tvoju adresu a vlúpať sa k vám!
To vysmiatie bolo mierené skôr na mužské osadenstvo, z ktorého väčšina považuje ženské romány za debiliny
kurt vonnegut- bitúnok č.5 a mechanický klavír, michelle gillesová- keď sa vráti svetlo, exupery- malý princ, tolstoj- vojna a mier (ak nerátame tie vojenské opisy), aj dostojevskij- zločin a trest
Láska je len slovo, Priateľ do dažďa!!, Na počiatku bolo koleso!!!, Hlava XXII, teraz neviem, ako sa volá ta od Huga, kde je Jean Valjean či ako sa píše, Egypťan Sinuhe, Karin Mansdottir a mnoho iných
Hlava XXII, 1968 (Orwell), Brownove knihy, Matkinove knihy, Cook... A v angličtine rôzne romantické ako Sex and the City, If I Stay a pod. čo príde pod ruku
@adushka15 tu orwellovu knihu si nemyslela 1984 nahodou?
a inak odporucam vsetky knihy, ktore sa ucis v ucebnici na literature vo svetovej literature. od ruskych autorov az po americkych
Zaujalo ma Comfort of strangers (pohostinnost cudzincov) od Ian McEwan, potom Fowles - collector (zberatel), potom sa mi paci Catch XXII (hlava 22) od Hellera a zoznam by mohol ist donekonecna..
@rabbitko9 co je to za knihu vsade o nej pocuvam vsetci ospevuju hiraxa ako boha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Úžasná kniha
To vysmiatie bolo mierené skôr na mužské osadenstvo, z ktorého väčšina považuje ženské romány za debiliny
A btw. kašľať na mužov, ktorí sa chytajú za hlavu keď vydia knihu (česť výnimkám)
John Boyne- Chlapec v pásikavom pyžame
Markus Zusak-Zlodejka kníh
ale v poho si vyber hocco od tolkiena
Švejk, Hlava XXII, veci od Slobodu, Dostojevského, Iľfa a Petrova, Balzaca.. no a nejdem pokračovať
moja najobľúbenejšie je asi Hlava XXII,dokázala by som ju čítať donekonečna + všetky od Victora Huga
Potom niečo ako Nebezpečné dámy a Punková princezná,porpiapde Lady punk---> som čitala 6 krat za sebou
a inak odporucam vsetky knihy, ktore sa ucis v ucebnici na literature vo svetovej literature. od ruskych autorov az po americkych
Zaujalo ma Comfort of strangers (pohostinnost cudzincov) od Ian McEwan, potom Fowles - collector (zberatel), potom sa mi paci Catch XXII (hlava 22) od Hellera a zoznam by mohol ist donekonecna..
@rabbitko9 co je to za knihu vsade o nej pocuvam vsetci ospevuju hiraxa ako boha
Truman Capote - Raňajky u Tiffanyho
Shakespeare - Hamlet
Anthony de Mello - Bdelosť
a je to laske o zivote ved to poznas
Sto rokov samoty
Malý princ
+ detektívne romány a poviedky od A. Christie