Aká je pre vás slabosť/ti na vzhľade alebo nejaká vlastnosť na tom človeku, na ktorú proste neviete dopustiť? U mňa tmavé hnedé oči a dlhšie vlasy ..a páči sa mi, ak dotyčný hrať na nejakom hud. nástroji A čo vy?
Múdri, majú veľké ruky a chlpy (ako nie až veľmi, ale trochu!), a vysokí, a ešte raz múdri, lebo tých je malo (a nie tak, že jednotky má, alebo červený diplom, ale tak prirodzene múdry)
milujem, ked je muz zdravo zodpovedny, inteligentny a vie dodrzat svoje slovo, ale pritom sa vie aj zabavit... milujem muzsky humor a odlahcenost pri konverzacii.
z tych povrchnejsich veci su to hlavne oci resp. celkovo tvar a hlavne vona
Šľachovitý štíhly krk a rovný nos, bledá pokožka, zelené alebo také sivé oči, svetlé vlasy a nejaké to jemné ženské oblečenie, samozrejme inteligencia je ale top a dobrota, trošku revolučný duch a zmysel pre umenie.... Tadá!
tak väčšinou tmavé vlasy (veľakrát s tmavými očami, hehe), každopádne sa nájdu výnimky ktoré ma očaria tým, že vyzerajú inak ako ostatní
oh a milujem žily na rukách
a samozrejme čo sa výzoru netýka, tak zmysel pre humor, sarkazmus, inteligencia, a to, že dotyčný vie, za čím ide
Milujem, keď má nejaká ženská naozaj dobrý a inteligentný zmysel pre humor (momentálne to tá moja má), dlhšie vlasy do pol chrbáta a... hmmm.. už ma nič nenapadá
to nieje skromnost,to som skor popisal taku tu nevedomu slabost ktora je najsilnejsia a najcastejsia (a teraz prichadza rozuzlenie) tadaaaa na intelugentne zeny mam tiez slabost ale poznam a stretavam ich tak strasne malo ze uz ani neviem ze na ne slabost mam ! ...
a teda, krasnych zien je vela, ich krasa ma vie opantat a potom to robi velke problemy pretoze vacsinou ine kvality nemaju,su to len take chodiace pekne nadoby, prazdne a to je ten problem...este horsie je ked medzi sebou mame nejaky blizsi vztah,to som potom zaslepeny a naivny debil ... ale ako vravim davam sinuz na to pozor...a je to jedna z mojich najvacsich slabosti (preto som to oznacil aj tak negativne)
co sa tyka pozitivnej slabosti, je to rozhodne inteligencia, zmysel pre humor a dostatocne vtsoka uroven uchylnosti
Tie nízke a nesmelé bifľošky. Tie zlaté čo málo rozprávajú ale všetko ich zaujíma. Nenormálne žeriem. No potom je problém že musím viesť konverzáciu a keďže sám moc nenakecám, neni to bohviečo
nejdem tu vypisovať vo všeobecnosti, bo toho je moc veľa, nakoľko sa mi páčia rôzni muži...i keď môj typ je modrooký blonďák..ale pritom najkrajší chlap na svete (podľa mňa) má tmavé vlasy aj oči...
ale mám rada inteligentných, rozumných, úprimných, vtipných a usmievavých
a mám slabosť hlavne na mladších :3
a mám slabosť na dee-ho znamienko na tvári :3 kokos to je taaak uuuuu!
tiez sa mi pacia inteligentne, nenamyslene, teda nesmele. Hoc nevyhladavam si zamerne taku spolocnost, ale proste vela studentiek sa mi paci @scimitar101
Kľúčne kosti, ak je prirodzene múdry (taký ten muž s prehľadom vo všetkom), ak je muž vysoký a strašne sa mi páči, ak vie hrať/spievať ale nikdy som s takým nebola mne sa prosto páči ten môj...
Mne sa páči, keď je chalan taký tajomný. Nieže hneď všetko čo cíti, musí dávať nejakým spôsobom najavo v spoločnosti. A ešte sa mi veľmi páči, keď sa nerobí za každú cenu najväčší frajer svojimi činmi dokazuje aký je. Tých povahových vlastností je samozrejme viac... inteligencia, slušnosť...atď.
Čo sa týka výzoru, tak hlavne aby bol vysoký keďže som aj ja. A keď má také sexy chlapské ruky a širší krk...
Všeobecná inteligencia, zmysel pre humor a spontánnosť...
A z tých vonkajších: hlas, taká svieža mužská vôňa, široké ramená, strnisko alebo brada (samozrejme, že sa to musí hodiť, aby nevyzeral ako bezdomovec)
Lesklá pleť (nohy, ramená, dlane, tvár,...), dlhšie prsty má rukách a pekne upravené nechty trošku do špica. Oči nezvyčajnej farby. Vnutorne si medze nekladiem, cítim, keď je to vážne.
to je tak komplexny subor povahovych a telesnych crt, ze ani ja sam to neviem slovami vyjadrit. ak sa v mojom okoli ocitne zena, pre ktou mam slabost, tak to ucitim ale specifikovat to nedokazem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
pracujem totiz na tom aby som v sebe tieto pocity nezivil su len destruktivne
Ak má vyžarovanie. Najlepšie rádioaktívne.
(to by sme si sadli)
aj keď sú pekní, och samozrejme, ale taká intelektuálnosť ma vie celkom dosť pritiahnuť aj keď nie je človek až tak dobre vynikajúco vyzerajúci.
@melancholik
deštrukcia, to je presne vyjadrenie a platí na mňa, musím si dávať vačší pozor...
z tych povrchnejsich veci su to hlavne oci resp. celkovo tvar a hlavne vona
Neverím, že stačí.
Akokoľvek krásna ... dostatočne sprostá
alebo protivná by ťa určite odradila.
oh a milujem žily na rukách
a samozrejme čo sa výzoru netýka, tak zmysel pre humor, sarkazmus, inteligencia, a to, že dotyčný vie, za čím ide
@vymyslinick
to nieje skromnost,to som skor popisal taku tu nevedomu slabost ktora je najsilnejsia a najcastejsia (a teraz prichadza rozuzlenie) tadaaaa na intelugentne zeny mam tiez slabost ale poznam a stretavam ich tak strasne malo ze uz ani neviem ze na ne slabost mam ! ...
a teda, krasnych zien je vela, ich krasa ma vie opantat a potom to robi velke problemy pretoze vacsinou ine kvality nemaju,su to len take chodiace pekne nadoby, prazdne a to je ten problem...este horsie je ked medzi sebou mame nejaky blizsi vztah,to som potom zaslepeny a naivny debil ... ale ako vravim davam sinuz na to pozor...a je to jedna z mojich najvacsich slabosti (preto som to oznacil aj tak negativne)
co sa tyka pozitivnej slabosti, je to rozhodne inteligencia, zmysel pre humor a dostatocne vtsoka uroven uchylnosti
ale mám rada inteligentných, rozumných, úprimných, vtipných a usmievavých
a mám slabosť hlavne na mladších :3
a mám slabosť na dee-ho znamienko na tvári :3 kokos to je taaak uuuuu!
dobre už končím, lebo by som sa moc rozpísala
A na mojom mužovi mám slabosť na jeho šedinky, na jeho špecifické chĺpky na hrudi a na jeho mäkké bruško
distingovaná, slušná, *vtipná, srandovná, pekne vyzerajúca ale to je také zubaté opisovanie ..
A z fyzickych asi vlasy/vyska.
Čo sa týka výzoru, tak hlavne aby bol vysoký keďže som aj ja. A keď má také sexy chlapské ruky a širší krk...
A z tých vonkajších: hlas, taká svieža mužská vôňa, široké ramená, strnisko alebo brada (samozrejme, že sa to musí hodiť, aby nevyzeral ako bezdomovec)
ja si myslím, že vôbec nie som náročná