Mate priezvisko, ktore aj nieco znamena - napr. Kovac, Hruskova atd. alebo je zlozene z uplne random slovicka? Napr. taka Sebova, Duricova... snad ma chapete
@primitiv cakala som presne tieto komenty skusme nefilozofovat a hlasovat tak ako to vyzera bez toho aby clovek musel po svojom priezvisku patrat 3 roky Ja mam napr take, ktore muselo byt minimalne 10x skomolene aby davalo zmysel a nemyslim, ze by som sa k nemu dopracovala jednoducho
A niektoré priezviská sú založené na výrazoch z cudzieho jazyka... Napr. Veľa maďarských priezvisk(-?) označuje pôvodnú príslušnosť k niektorému národu.
ale to je meno maminho ex manžela
keby mam meno po nej tak nemá význam a keby mam menoo po biologickom otocovi tak by som bola pečivo DDD (fortunately, okrem genov nemam nic s nim spolocne
Všetci si kvôli tomu myslia že som Maďar a hej niečo to v tej maďarčine znamená a s niečím čo sa tak volá si ma spájajú ale nie nemám v mene Z a neviem po maďarsky...teda už sa učím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale to je meno maminho ex manžela
keby mam meno po nej tak nemá význam a keby mam menoo po biologickom otocovi tak by som bola pečivo DDD (fortunately, okrem genov nemam nic s nim spolocne
» cs.m.wikipedia.org/wiki/Valcha_(n%...