Myslite ze ked vam niekto povie...hocico...a da za tym "aspon koli mne" povazuje sam seba za toho koho mate radi, a za toho kto je pre vas blizky? alebo je to len obycajna formulka?
a motivuje vas to? ked je tak to "koli mne"? je lahsie plnit to co
motivovalo by ma to, keby to pouzila spravna osoba a niekto to pouziva len ako manipulacny prostriedok a niekto to povie vtedy, ked vie, ze ti na nom zalezi a takiato jemu zalezi na tebe a je pre neho dolezite aby si to spravil(v podstate taky isty manipulacny prosteridok len trochu inak povedane)... zalezi vsak od charakteru cloveka kto to ako pouzije... nie som psycholog neviem
je iba jedna osoba, pri ktorej by som to povedala a malo by to pozadovany efekt. nevyuzivam to. nepaci sa mi to. nemam rada citove vydieranie.
obcas to vsak pouzijem pri nejakych kamoskach, ale nemyslim to vazne a ony tiez nie len sa tak doberame
a naopak, posobilo by to na mna. velmi. no iba ak by to povedal niekto, na kom mi velmi zalezi. avsak moji blizki take praktiky skrytej manipulacie tiez nevyuzivaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
obcas to vsak pouzijem pri nejakych kamoskach, ale nemyslim to vazne a ony tiez nie len sa tak doberame
a naopak, posobilo by to na mna. velmi. no iba ak by to povedal niekto, na kom mi velmi zalezi. avsak moji blizki take praktiky skrytej manipulacie tiez nevyuzivaju