@mm47 ...aj ja si myslim ...lebo odhliadnuc od vsetkeho v konecnom dosledku zena je ta co pristupi na sex ...inak , bez jej dovolenia by sa jednalo o znasilnenie ....
@acvd43xa7w ...povedz mi co na komente : "...aj ja si myslim ...lebo odhliadnuc od vsetkeho v konecnom dosledku zena je ta co pristupi na sex ...inak , bez jej dovolenia by sa jednalo o znasilnenie ...." neni pravda ......dakujem
@lynette ...nemyslel som to vo vztahu ...ale ako jav existujuci v spolocnosti ....kto za to moze ....lebo na jednej strane je pravda ze chlap sa pozrie za kazdou suknou .....ale je pravda aj to co som napisal v prispevku @3
@acvd43xa7w .....v pripade ze o tom ona nevie ok beriem , ale ak vie ze on je zadany a napriek tomu sa s nim vyspí je podla mna moralne zodpovedna ona ....alebo inac povedane ak chlap nema rozum aspon ona by ho mohla mat ci ?
A k tejto pičovine: "aj ja si myslim ...lebo odhliadnuc od vsetkeho v konecnom dosledku zena je ta co pristupi na sex ...inak , bez jej dovolenia by sa jednalo o znasilnenie "
Či by ju ten chlap znásilnil alebo pojebal s jej dovolením, tak či tak by to bola nevera aj z jeho strany k jeho manželke, priateľke..
@acvd43xa7w ....nehovorim ze on je nevinny ...ale podla mna za neveru ako taku -.....jav v spolocnosti mozu väčšmi ženy ako muži ......hovorim je to moj nazor ....nejdem sa tu s nikym hadat
@acvd43xa7w ...a predsa hej lebo ...jednoducho keby ona nepristupila na to ze sa spolu vyspia ..on by ju neznasilnil ....aspon verim tomu ze vascina chlapov nie je az tak drblych aby to urobili .... bez jej dovolenia by k ziadnej nevere nedoslo ...priklad : osoba y chlapec ....strasne sa mu paci osoba x dievca ...ktora je ale zadana .....chlapec ju presviedca ....pozyva ju kade tade bla bla bla somariny .... ale dievca proste razantne povie ze nie nema zaujem (k ziadnej nevere nedoslo) ....2. pripad ..... ten isty scenar ...ale dievca sa tesi velkemu zaujmu o jej osobu paci sa jej ze ju dotycny vyvaza kade tade ...bla bla bla darceky neviem co .....podlahne vyspi sa s nim hoci ma doma frajera/manzela/partnera ( k nevere doslo) ....kto na tej nevere potom nesie priamu vinu ?
@acvd43xa7w ...ok , verit ti verim ked tak pises ..ale ...o com to potom hovori ?....ze dievcata/zeny v tvojom okoli su hlupe putky ktore nevedia co robit ked na nich niekto zmurkne ? ...alebo su z kategorie lahsich , ktore idu po par slovach s dotycnym bez toho aby lepsie vedeli co je zac? ...ci nahodou nema partnerku a idu do toho s vedomim ze by sa to tej partnerke asi tazko pacilo ?
@flyleaf .....aha mas zenu ..ktora proste chce a podvedie ....vina zeny ...a mas zenu ktora mozno aj nechce ...ale zly chlap pokusitel ju pokusa ...ona nakoniec podlahne pokuseniu ....pytam sa ..je to vina toho chlapa ? ...ze zena podlahla ...bola ta zena nesvojpravna ? ..nerozhoduje sama za seba : ...cija je to vina hm ? .....dalsi pripad zena nepodlahne , odola ...k nevere nedojde ....nikto nenesie vinu na skutku , ktorý sa nestal....
@strommen2428 ty tu ale dávaš stále len také príklady keď podvádza žena alebo sa nechá zviesť...zdá sa mi že si vynechal to keď podvádza muž a je jedno že či nejaka žena tomu mužovi podlahla alebo nie veď jeho priateľka za to nemôže alebo podla teba áno ?
@lilu ....nehovorim ze uplne nevine .... ale ak mi to ta dotycna nedovoli jej vliest pod suknu (znasilnovat ju nebudem) ...tak svoju partnerku nepodvediem haha ....cize za to ze existuje nevera mozete vy beeeee
@flyleaf ...jasne ze nevernik je ten kto podvedie ....ale v ankete sa nepytam kto je nevernik ..ale kto moze za neveru ...a nemyslim neveru v danom konkretnom vztahu ....ale neveru ako jav ....
@flyleaf ..sak ok aj ked podvadza muz svoju priatelku / zenu .... v prvom rade ju musi s niekym podvadzat ze ? ...a zase sa dostavame k tomu ze je to na tej zene ci sa s muzom vyspi alebo nie ....
Ak je dajme tomu muž vo vzťahu a svoju priateľkou podvedie s nejakou devou, ktoré vie o jeho vzťahu - na vine sú obaja, no HLAVNE ten, ktorý je zadaný (bez ohľadu jeho na pohlavie).
@24 O.o A chlapi nebodaj nenesú zodpovednosť za to, že sa vyspia s každou, ktorá im to dovolí keď sú vo vzťahu? A za existenciu nevery môžu ženy? Nejaké naozajstné argumenty k tomu?
no vidis, presne o toto tu ide. ked sa spytas "niekto niekoho podviedol, kto za to moze?" sme rovnako zmateni a nechapeme nic ako keby si sa spytal na tu buracku. taketo veci sa daju riesit len konkretne
@strommen2428 dobra teoria clovece a hlavne logicka ... ze pokial sa jedna o neveru ako jav na vine je vzdy zena pretoze dovoli aby sa ten jav uskutocnil ... pretoze ten jav sa uskutocnuje na nej, resp. do nej ... preto nesie v podstate v dnesnej spolocnosti za sex zodpovednost zena, pretoze pokial sa jedna o sex - dohodu, pokial zena nesuhlasi ziadny sex sa nekona ... je to tak
@strommen2428 je to zaujimave ale mas pravdu ... nikdy som sa nato takto nepozeral ... je to sice taky argument ktory muzom zaistuje ochrannu bublinu ale logicky je to tak ... ze su tie zenske ale sproste keby neboli tak by nebola nevera
Muž, alebo žena, alebo obidvaja? To sú trochu stupídne možnosti...aa vôbec načo možnosti? Za neveru môže ten, kto ju zrealizuje...aaj keď si myslím, že za neverou je väčšinou alkohol
@artismylove .....jasne zato co spravia ludia treba vinit alkohol ....a inac ...to teraz nie len tebe ale vo vseobecnosti ......v ankete sa pytam na neveru ako spolocensky jav ...nie na konkretny pripad medzi dvoma ludmi ......no to ako to vacsina uzivatelov az na usera @ejay pochopila poukazuje na to ze ludia nedokazu mysliet v sirsom, ale vsetko musia konkretizovat ...na jednu osobu ...na konkretny pripad co vychadza z ich egocentrickeho vnimania sveta ....fuj hnusní egoisti ....to na jaku planetu som sa narodil .....
@teriq , nejde o to ci som zazil ....ale vyvrat to co som napisal ....co v tom neni pravda ? ...ale zeny si nikdy nepripustia ze ony su za to zodpovedne vo vacsej miere ...lebo akt do konca musi doviest zena ...uz sa mi tu nechce sameho seba opakovat do nekonecna ..... ale chlap sa moze aj potrhat po zenskej ked ona nechce ....
@strommen2428 udávaš prípady, keď ide chlap po žene..ale ak raz má vzťah a je v tom vzťahu spokojný, nemá čo po iných štartovať...tak isto ako ženy...ak sú vo svojom vzťahu spokojné, nemali by štartovať po iných chlapoch...to, že vyštartuje je vec druhá..zrejme mu niečo chýba al je nespokojný al je proste nadržaný a tá jeho mu nestačí...VŽDY sú v tom dvaja...poprípade traja...
btw...keď žena dobiedza do chlapa to je v podstate to isté...jasné, v menej prípadoch sa stane, že ju chlap odmietne, ale stane sa, napr ak je aj on zadaný al ak proste nechce nič riešiť, lebo je ona zadaná...
berieš to proste len z jedného konca...môže byť xy prípadov a dôvodov...ale stále si budem myslieť; nech tvoje vysvetlenie, že kým ženu neznásilníš, tak bude na vine vždy ona- je podľa teba akokoľvek logické; že sú na to vždy dvaja ľudia, ktorí buď chcú al nechcú
@strommen2428 jasne, ze zato nevinim alkohol, len si myslim, ze vo vacsine pripadov tomu len dopomoze... aale inak za nu mozu urcite obaja, lebo a niekoho milujem myslim len nanho a nezaujimaju ma ostatni... si teda myslim ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Či by ju ten chlap znásilnil alebo pojebal s jej dovolením, tak či tak by to bola nevera aj z jeho strany k jeho manželke, priateľke..
ako je napisane v @11
ved dobre, neries to uz, ja viem o tom svoje
@flyleaf ...jasne ze nevernik je ten kto podvedie ....ale v ankete sa nepytam kto je nevernik ..ale kto moze za neveru ...a nemyslim neveru v danom konkretnom vztahu ....ale neveru ako jav ....
Pocul som od vela chalanov huste reci , ale vacsinou su to reci , baba to doviedla do skutku
@24 O.o A chlapi nebodaj nenesú zodpovednosť za to, že sa vyspia s každou, ktorá im to dovolí keď sú vo vzťahu? A za existenciu nevery môžu ženy? Nejaké naozajstné argumenty k tomu?
aj tak neviem co sa tu riesi .......... aj tak vzdy zenska bude ta zla, chlap bude len uboha, bezbranna obet jej zvodov
Kedze nik nevie, kto sa za nim skryva, ludia volky-nevolky mavaju sex s kymkolvek v snahe mat ho s hnisavicom.
btw...keď žena dobiedza do chlapa to je v podstate to isté...jasné, v menej prípadoch sa stane, že ju chlap odmietne, ale stane sa, napr ak je aj on zadaný al ak proste nechce nič riešiť, lebo je ona zadaná...
berieš to proste len z jedného konca...môže byť xy prípadov a dôvodov...ale stále si budem myslieť; nech tvoje vysvetlenie, že kým ženu neznásilníš, tak bude na vine vždy ona- je podľa teba akokoľvek logické; že sú na to vždy dvaja ľudia, ktorí buď chcú al nechcú