Vedeli by ste si predstaviť život v takomto systéme?
Vedeli by ste predstaviť život v systéme, aký propaguje napríklad Projekt Venus - » www.thevenusproject.com/... ? Ide o tak trochu technokratický systém, ale ide mi skôr o váš pohľad na spoločenský systém, hodnotový rebríček a vaše stotožnenie s ním.
kedysi dávno som videl ten dokument a veľmi sa mi tento projekt pozdáva...podrobnosti si už veľmi nepamätám ale viem že sa mu to páčilo omnoho viac ako tento systém čo máme
neviem čo je to za systém, ale žiadny systém nikdy nefungoval, lebo ľudia sú omylné ľudské bytosti a naviše keď majú niečo vždy chcú niečo iné, takže žiadny systém nikdy nebude dokonalý
No keby projekt Venus fungoval aspon tak dobre, ako dnes,dajme tomu, jedno percento ludi okrada zvysok alebo ako dnes u nas funguje korupcia v politike alebo v sudnictve, tak by to bol vyborne fungujuci a prosperujuci projekt. Navyse, ako system cerpa z marxistickeho komunizmu, co je super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov