Vazili by ste si viac svoj zivot ? Bali by ste sa ? Urobili nieco co by ste normalne neurobili? Sli si plnit svoje sny a na vsetko sa vydrb* pardon vykaslali alebo by ste zili ako doteraz ? Co by sa zmenilo ?
je to offtopic ale vždy ma zaujme keď sa niekto v písanej forme komunikácie opraví tak ako keby hovoril ústnou formou. .. "pardon" a pod
no a teraz topic. keby viem že zomieram snažím sa nezomierať duchom a vôľou. Asi by som začal o to viac makať na sebe a v deň kedy by som vedel že zomriem by som si povedal že to aspoň stálo zato a nestagnoval som na jednom mieste.
Všetci zomierame už od našeho narodenia.. niekto zomrie skôr a niekto až v 90tke.. prečo by človek musel zomierať nutne na vážnu chorobu aby si život vážil viac?
@kittan otazka je ci si vtedy budes vazit viac alebo tak ako doteraz nie preco...
@trdelniiiq otazka je polozena tak ze vies kedy a vies ze niekedy teraz napr dosledkom nejakej choroby to ze kazdym dnom sa kazdy z nas blizi k smrti je logicke ale nikto nevie kedy
Tak je logicke, ze by som chcel za co najkratsiu dobu (v zavislosti od casu, ktory mi ostal) zazit to, co mam teraz rozplanovane na dlhsi cas. Ale s vazenim si zivota to nema nic spolocne, nepotrebujem vediet presny cas smrti, aby bol moj zivot pre mna cenny.
Jedine co by sa zmenilo, ze miesto novembra, by som sa do Taiwanu odstahoval skor, inak si plnim sny priebezne. Mozno by som este urychlil hladanie si aziatky, ale tazko povedat, kedze zeny mi solidne lezu na nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale urcite by som sa vysrala na skolu, pravdepodobne by som sa zobrala niekam prec a tam dozila.. nejako. trebars aj zamrzla na ulici, whatever.
no a teraz topic. keby viem že zomieram snažím sa nezomierať duchom a vôľou. Asi by som začal o to viac makať na sebe a v deň kedy by som vedel že zomriem by som si povedal že to aspoň stálo zato a nestagnoval som na jednom mieste.
@trdelniiiq otazka je polozena tak ze vies kedy a vies ze niekedy teraz napr dosledkom nejakej choroby to ze kazdym dnom sa kazdy z nas blizi k smrti je logicke ale nikto nevie kedy