kedysi som sa tomu venoval, dnes ich už mám len zriedkavo..
ale inak @1 treba cvičiť počas dňa / logické otázky a skúšky-sledovania či je to realita alebo pravidelne sledovanie digitálnych hodín / textu.. vo snoch sa zvyknú meniť rýchlo alebo byt necitatelne .. a podobne, veľa článkov je o tom
Ahoj, áno venujem sa (už mnoho rokov). A mám ich dosť často (tak raz za mesiac minimálne) - veľmi živé, intenzívne... Používam aj testy reality, taktiež keď sen slabne, pozriem sa akoby na dlane, otáčam nimi (takmer vždy to veľmi pomôže) a tiež mam už dopredu premyslené, čo všetko chcem v LD vyskúšať (takmer všetko z toho sa mi už aj podarilo - neopísateľné zážitky, milujem to!!). Rada sa o LD porozprávam
Ja mávam veľmi často aj spánkovú paralýzu (tak 1x týždenne) a síce mi je to veľmi npríjemné (akoby mi stŕpla miecha, také brnenie tela, chrbtice, kedy sa neviem dosť dobre ani nadýchnuť, neviem sa prebrať), ale už som sa to naučila používať na vsupt do L slight_smile:
Moj prvý LD som zažila, keď som mala 13, bola som tým naprosto fascinovaná, myslela som, že som jediná na svete - každému som o tom ten deň rozprávala Keď som mala asi 17, tak som sa registrovala na toto webe » www.3oko.sk/... a tam som zistila, o čo v skutočnosti išlo. Keď som mala prvú paralýzu (asi v 23 rokoch), tak ma to neuveriteľne vydesilo, mohla som otvoriť oči, ale nevedela som sa prebrať, hýbať, mala som aj zvukové halucinácie, brnenie tela ako v tranze... A tiež na tomto fóre som sa dozvedela, o čo ide... Takže už nebývam tak vydesená, aj keď je to veľmi nepríjemné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale inak @1 treba cvičiť počas dňa / logické otázky a skúšky-sledovania či je to realita alebo pravidelne sledovanie digitálnych hodín / textu.. vo snoch sa zvyknú meniť rýchlo alebo byt necitatelne .. a podobne, veľa článkov je o tom