Včera som čítal jeden článok o vekovom rozdielu medzi chalanom a dievčaťom
Rôzne názory a rôzne komenty. A preto chcem vedet Vás názor. Je podľa Vás normálne keď chce chodiť 19 ročný chalan s 12 ročnou babou? Alebo či to je pedofilia podľa Vás?
Nie je to normálne. A už 7 ročný aj menší rozdiel je úplne očividný. On je niekde inde a ona niekde inde. Čo si nepamätáte ako ste vnímali svet každým rokom inak? Si spomeň na čo si cez deň myslel a čo si robil ako deviatak ktory nastupuje do 1.roč SŠ ako si vtedy vnímal svet, a teraz keď si 22 ročný 4 roky pracujúci alebo akurát po bakalárovi. ... Nemyslíš že je to pedofília? Možno nie, ale prinajmenšom je to zvrátené. Jasné že sú pekné baby už vtedy ale to neznamená že teraz ako 35 ročný začneš chodiť a po roku spávať s 13 ročnou ktorej sa teraz vyvinula riť a prsia. (bez urážky)
Podla toho, kto je kto. Mozart vedel v styroch rokoch hrat na klaviri a to je mozgova aktivita, ktoru zvlada ovela menej vyspelych jedincov, ako by sa dalo ocakavat. Su ludia, ktori vedia niektore veci ovela skorej, nez ti druhi. Napriek tomu, je to dost cudne a obmedzujuce. Zalezi teda silne od tych ludi, ci to ma zmysel, alebo nie.
Už keď sa riadiš pravidlom na vekový rozdiel mefzi partnermi, tak je to úplná blbosť.
Pravidlo (half your age plus seven): vek staršieho deleno 2 plus 7 sa rovná minimálny vek mladšieho partnera. Takže v tvojom prípade
19:2=9,5
9,5+7=16,5
vekový rozdiel je relatívny. 7 rokov nie je až tak veľa. medzi mnou a mojím priateľom je rozdiel 9 rokov. keď sme sa dali dokopy tak som mala 16 a on 25. okolie to bralo miestami rozpačito, ale dnes keď som ja už po 20tke a on po 30tke, tak sa nad tým nikto nepozastavuje, dokonca to niektorí pochvaľujú. vekom sa tieto rozdiely zvyknú strácať. no v časoch keď som ja mala napr. 6 a on 15, by to bolo nereálne. 12 a 19 - to je ešte ten čas, keď to nie je vhodné a ideálne. v 12tich by sa mali ľudia sústrediť na priateľov, školu, poznávanie sveta a samých seba. v 19tich už musí človek premýšľať nad budúcnosťou, ktorou cestou sa vydať, reálne zhodnotiť svoje možnosti, šance a plány. medzi 12 a 19 ročnými môže byť určitá príťažlivosť, no väčšina okolností im bude len na príťaž. ak je v tom naozaj niečo viac, dajme tomu pocit osudového stretnutia, tak potom treba 2-3 roky počkať. chlapec nech sa sústredí na vzdelanie, zamestnanie, budovanie zázemia. medzitým dievča trochu dospeje, vyrastie a budú môcť svoj vzťah vytvárať na celkom inej úrovni. ak čakať nechcú, je to len známka pobláznenia.
jedna brigadnicka u mna mala v 14tich 23 rocneho frajera a gynekolog jej predpisal antikoncepciu (co je samozrejme hovadina lebo si tym narusi hormonalny vyvuj). rodicia boli radi ze ju naklada dospely chlap a nie jej 14 rocni spoluziaci.
Myslím si, že je rozdiel keď 20 ročná baba chodí s 27 ročným chalanom ako keď 12 ročná baba chodí s 19 ročným chalanom (aj keď vekový rozdiel je rovnaký). Sama chodím s chalanom, ktorý je o 11 rokov starší a keď si predstavím, že mal 11 rokov keď som sa narodila, je to naozaj zvláštny pocit.
Nemyslím si teda, že ide o vekový rozdiel. Ide o vyspelosť. Toľko z mojej strany, odchádzam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pravidlo (half your age plus seven): vek staršieho deleno 2 plus 7 sa rovná minimálny vek mladšieho partnera. Takže v tvojom prípade
19:2=9,5
9,5+7=16,5
Takže minimálny vek tvojej frajerky je 16,5 roka
Nemyslím si teda, že ide o vekový rozdiel. Ide o vyspelosť. Toľko z mojej strany, odchádzam