tématicky, čarovne, sviatočne. tak to cítim, aj keď u nás vôbec nesneží (SNEŽÍ U VÁS?)
ja by som rada rýpla do takej chúlostivej témy... že:
AKÝ darček by vás dokázal rozhodiť, keby ho dostanete? čo by vás nasralo, mrzelo, nepotešilo, sklamalo?
k jedným vianociam som dostal lásku ... teda, dostal osm reakciu na lásku ... samozrejme ešte lepšiu ako som čakal, to bolo to najlepšie čo som kedy dostal
mne brat nahovoril, že za maturitu ( sorry, že nie Vianoce ) dostanem gitaru. A ja som bola z toho straaašne sklamaná, lebo gitaru mám a nehrám na nej a bola som z toho úplne nešťastná, že mamina ma bude chcieť potešiť niečím, čo nechcem... no a na koniec sa z toho vykľula gitara- čokoládová torta
inú negatívnu spomienku s darčekmi nemám
asi by ma nepotešilo, keby som dostala niečo, na čom je úplne vidieť, že ma ten človek buď nepozná, alebo si proste ani nedal námahu porozmýšlať nad tým a kúpil prvú vec čo uvidel
Ja neznasam ked mi niekto kupi oblecenie (okrem ponoziek), lebo ja sama mam problem si nieco v obchode vybrat a je tak 90% pravdepodobnost ze to ostane zapadnute prachom v skrini a skoda penazi.
A vlastne mna obdarovat dacim je tazke lebo bud je to nekvalitne, neesteticke, neprakticke, male/velke, gycove alebo to uz mam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inú negatívnu spomienku s darčekmi nemám
Ja neznasam ked mi niekto kupi oblecenie (okrem ponoziek), lebo ja sama mam problem si nieco v obchode vybrat a je tak 90% pravdepodobnost ze to ostane zapadnute prachom v skrini a skoda penazi.
A vlastne mna obdarovat dacim je tazke lebo bud je to nekvalitne, neesteticke, neprakticke, male/velke, gycove alebo to uz mam.
inak ma poteší hocčo, v tomto smere sa môj materializmus vôbec neprejavuje..