no to som možno prehnal s tymi 30 rokmi, každopadne reálnejšie vidím tak 50 rokov ododnes. Stále mi tak príde, že je len rok 2000 niečo, a ono to už je 2019...
Ani jedno. Už som to tu niekedy písal stále žije v podzemnej garáži v LA aj Elvis aj všetci ostatný zo šoubiznisu . Otázka prečo sa schovávajú? Team ma takú pesničku Showbiznis je drina . Haha
@lojzo_xxl keby si mal vybrať, že dostaneš vlastný štát 2000km odiaľto, ale vyvraždím ti celú rodinu a budem ťa držať v koncentračnom tábore 2 roky, tak by súhlasil? príde mi trápne tvrdiť, že spravil službu Židom, keď ich vyvraždil.... ale už som si zvykol, že tvoje mozgové pochody sú silno obmedzené
@lojzo_xxl a Arabi ho ukradli pôvodne komu? Však Židia sú pôvodné obyvateľstvo... to máš ako na Slovensku... veľa Slovákov do nemoty trepe kraviny o tom, že sme tu boli skôr ako Maďari, ktorí ukradli panónsku kotlinu. Lenže vtedy Slováci neexistovali. Slovania sú tu koľko rokov - 1300 rokov? Maďari 1100? a Slovania ukradli pôdu iným kmeňom ... možno Vizigótom... tí zas Keltom ... tí zas ľuďom, čo patrili kultúre lineárnej keramiky (nech už to bol ktokoľvek) atď... môžme sa baviť o tom, že ako docieliť aby žili medzi sebou národy v mieri, ale diskusie o tom, kto komu čo ukradol a kde má právo byť sú úplne na nič.
Ale neodbiehajme od témy. Holokaust nebola služba Židom. Takisto ani služba Slovákom. Vďaka holokaustu na Slovensku prakticky vymizla celá jedna kultúra, ktorá sem patrila. Lebo Židia sem patria, rovnako ako sem patria Slováci, Maďari, Nemci, ktorí boli po 2. sv. vojne vysťahovaní atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Len mala sarkasticka poznámka k jeho hyenizmu
a Berlín vojaci dobyli, nie dobili...
Ale neodbiehajme od témy. Holokaust nebola služba Židom. Takisto ani služba Slovákom. Vďaka holokaustu na Slovensku prakticky vymizla celá jedna kultúra, ktorá sem patrila. Lebo Židia sem patria, rovnako ako sem patria Slováci, Maďari, Nemci, ktorí boli po 2. sv. vojne vysťahovaní atď.
Osoba B: A prečo práve kominári?
Osoba A: A prečo Židia?