@2 napríklad dôvod prečo v minulosti stavali pyramídy a vôbec , ako ich mohli postaviť tak dokonale.Prečo v Bermudskom trojuholníku miznú lietadlá.Taktiež aj iné záhadné miesta ako napríklad Tichá zóna.
@veroniques predstav si , ze v poslednych storociach len znovuobjavujeme to na co v staroveku davno prisli , ich matematika bola na takej urovni , ze v pohode zvladli stavbu piramid atd. , stacilo par "inzinierov" a ostatni len robili to co im prikazali , tak ako je to aj teraz
pozri napriklad obrovske mnozstvo vedomosti z matematiky mame uz davno zistene starymi panmi z grecka.. takze trebars vyratat si egyptania kludne vediet mohli, co je na tych stavbach praveze na zamyslenie je skor to, ze to dokazali postavit bez tazkej techniky.. co zase iba hovori o neprekonatelnej ludskej sile.. aj ked mnozstva ludi zomreli pri ich stavbach, otroci nemali na vyber, bud pracuju alebo zomru
vies co robi metan v plynnom skupenstve pri strete so vzduchom
tak pozri na pusti sa vraj stratili cele mesta, viem si docela lahko predstavit, ze ako bezproblemovo sa moze stratit nieco v hentakych hlbkach v oceane..nejake tela ludi by ma netrapili zrovna -.-
@veroniques tie pyramidy nezapadaju presne do orionu, su len z pohladu od nich dobre viditelne a podobne k orionovmu pasu, egyptania boli sikovni, ale o tych 7-9stupnov sa sekli, ale, ze by to mimozemstania nezmerali dobre, keby vedeli lietat na take vzdialenosti..
svet nas este stale prekvapuje, ale osobne neverim tymto pseudo-teoriam, ktore nakoniec aj tak vacsina z nich je logicky a vedecky vyvratena
@veroniques aby sme sa chapali, chcel som tym hlavne povedat, ze postavit tie pyramidy tak, aby polohou a pomerom vzdialenosti korespondovali v mierke ( aspon priblizne ) s pyramidami, tak skutocne na to nepotrebovali mimozemsku pomoc ( obviously )
@puco90 myslíš že keby sme sa my vedeli dostať dalej , za našu slnečnú sústavu , vedeli podnikať medziplanetárne lety , nezaujímali by sme sa o iné civilizácie? Ved práve to je cieľom skoro všetkých výskumov , zistiť či existuje život aj niekde inde.
Tak prečo by sme mali byť jediný?
čo ak existuje civilizácia , staršia ako my , ktorá pozná fyzikálne zákony , chemické prvky a množstvo iných vecí na ktoré my možno len ešte prídeme , potrebných na pochopenie vesmíru , cestovanie medzi galaxiami?
Nepočul som, zistil som si to, a záver - neverím. Nie je to len predvedecká teória, ale antivedecká. Staroveké civilizácie sa vyvinuli prirodzeným vývojom.
Ak by to aj bola pravda: kto potom stojí za vytvorením civilizácie mimozemšťanov???
@veroniques - ťažko povedať, tie možnosti v hlasovaní sú príliš radikálne... a nerád to beriem ako celkovú teóriu, lebo robí chybu ktorú robia mnohí, nášiel si svojho miláčika a používa ho na vysvetlenie všetkého v čom sú nejaké nejasnosti... na niektoré veci rozhodne sedí veľmi dobre, na niektoré je napasovaná tak trochu nasilu, líši sa to prípad od prípadu, pre mňa osobne jedna z najzaujímavejších (a najviac potvrdzujúcich to čo hovorí) je záležitosť okolo kresťanskej archy zmluvy či ako sa jej hovorí, a všeobecne tie jeho interpretácie biblie... každopádne neskôr som objavil hypotézu ktorá mi príde tak nejak komplexnejšia a reálnejšia, ťažko ju opísať, odvíja sa od nej (a vysvetľuje ju) prakticky celý príbeh doterajších hier Assasin's Creed, neviem či poznáš... tiež tam neskôr zapoja mimozemšťanov, ale prakticky tam nie sú nutnosťou, dá sa celá vystavať na predpoklade že ľuďská civilizácia má omnoho dlhšiu históriu než sa predpokladá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a inak som ho roky čítala ako Dänkinena
za bermudsky trojuholnik vraj mozu massivne loziska zemneho plynu v oceane pod nim
Aj za zmiznuté telá a lietadlá ktoré nikto nikdy nenašiel môžu nejaké vztlakové bubliny zemného plynu?
pozri napriklad obrovske mnozstvo vedomosti z matematiky mame uz davno zistene starymi panmi z grecka.. takze trebars vyratat si egyptania kludne vediet mohli, co je na tych stavbach praveze na zamyslenie je skor to, ze to dokazali postavit bez tazkej techniky.. co zase iba hovori o neprekonatelnej ludskej sile.. aj ked mnozstva ludi zomreli pri ich stavbach, otroci nemali na vyber, bud pracuju alebo zomru
vies co robi metan v plynnom skupenstve pri strete so vzduchom
tak pozri na pusti sa vraj stratili cele mesta, viem si docela lahko predstavit, ze ako bezproblemovo sa moze stratit nieco v hentakych hlbkach v oceane..nejake tela ludi by ma netrapili zrovna -.-
Prečo by mal svet existovať len v takej podobe akú poznáme?
Mimozemšťania pokiaľ by naozaj mohli podniknúť medziplanetárne lety, tak môžu okašľať celých pozemšťanov.
svet nas este stale prekvapuje, ale osobne neverim tymto pseudo-teoriam, ktore nakoniec aj tak vacsina z nich je logicky a vedecky vyvratena
a fičí s poruchami a výpadkami dodnes, dovoľujem si povedať
takze asi tolko k vedcom
Tak prečo by sme mali byť jediný?
čo ak existuje civilizácia , staršia ako my , ktorá pozná fyzikálne zákony , chemické prvky a množstvo iných vecí na ktoré my možno len ešte prídeme , potrebných na pochopenie vesmíru , cestovanie medzi galaxiami?
Ak by to aj bola pravda: kto potom stojí za vytvorením civilizácie mimozemšťanov???
skôr poskytuje veľmi zaujímavé a ako teória celkom reálne nahliadnutia na ľudskú históriu a jej počiatky.
a inak bla, bla, bla, dal som áno, pretože ma bavia jeho knihy.
Inak súhlasím s @n0win0u