Čo si o tom myslíte? Ja som podobné veci nikdy neriešila. Bola som so svojim životom spokojná aj ked nebol ukážkový. Ale v poslednej dobe sa mi prestalo dariť skoro vo všetkom. Nie sú to len veci, ktoré môžem bezprostredne ovplyvniť, ale aj kopec veci, kt
Neverim na karmu.. Ludom sa stavaju zle veci aj ked nic nespravili a naopak kopu hajzlom sa nikdy nic zle nestane... Spravodlivost neexistuje, cim skor si to uvedomis, tym lahsie sa ti bude zit
hej tiež pred par rokmi by som povedala že to je sprostosť prveho stupna ale teraz....neviem hocikedy v minulosti sa mi podarilo nejako vyviaznut z niečoho za čo som mala doplatit nejako a este som bola rada ze ako sa mi to podarilo a teraz akoby sa mi to vracalo..niekedy aj s urokami
akurát čítam jednu knihu, v nej je to viac menej dobre napísané: Dinesh D'Souza - Život po smrti, je tam napísané o reinkarnácii, karme, náboženstvách, NDE...
Neverím na karmu v náboženskom zmysle slova, ani žiadne zázračné vecičky.
Ale verím v nejaké prirodzené skorozákonitosti v reálnom svete, ktoré nejak podobne fungujú.
Ako sa postupne v živote snažím stať vždy o trochu lepším človekom, stále ma, v rámci ľudovej múdrosti vrana k vrane sadá, obklopujú lepší ľudia (respektíve možnože to skôr funguje presne naopak, ktovie) a som šťastnejší.
Samozrejme, že to zďaleka nie je všeobecné pravidlo, ale zdá sa mi, že to celkom dáva zmysel.
@lycan co sa nabozenstva tyka suhlasim s tebou mne to tiez nejak velmi nehovori..ale toto som si zacala tak nejak vsimat, ze niektore veci akoby sa proste cloveku vracali..proste akoby obcas fakt platilo ze na kazdu svinu sa voda vari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nemám na to asi úplne sformovaný názor, aj keď ešte pred pár rokmi by som bez mihnutia oka povedala, že karma je sprostosť.
a všímam si to, že sa mi proste niektoré veci vracajú...
Jednoducho niečo na tom musí byť.
what goes around, comes around. .
Ale verím v nejaké prirodzené skorozákonitosti v reálnom svete, ktoré nejak podobne fungujú.
Ako sa postupne v živote snažím stať vždy o trochu lepším človekom, stále ma, v rámci ľudovej múdrosti vrana k vrane sadá, obklopujú lepší ľudia (respektíve možnože to skôr funguje presne naopak, ktovie) a som šťastnejší.
Samozrejme, že to zďaleka nie je všeobecné pravidlo, ale zdá sa mi, že to celkom dáva zmysel.
...a mozno ze uz aj zije