nadprirodzený jav? moja dvojka na vysvedčku z matiky sa ráta?
ale nie- verím tomu. síce nie každej fotke a histo(e)rke, ale verím. avšak v boha ako takého neverím
cooze ja v boha neverim odvtedy co som ho prosil nech my da kombajn a rano ten kombajn nebol,,,az ked som povedal mame ze ho cem a ona my ho kupila DDDDDDDDDDDDDD too bolo ale davnooo,,,ja neverim v nic,ale boha ked si kukne taky nejaky fajny hoorr tak sa potom bojim jak maly nooo ,dobre ze,,,ale boh neni ,sak to je kokotina,,,uplne to normalny clovek v boha verit nemoze podla mna a caw natalia
za vsetko hovori toto: Pani doktorko verite v boha??? neeee vzdyt ho nikdo nikdy nevidel, nejsou zadne dukazy tak proc bych mala verit??? ja sem vasi p.cu taky nevidel a verim ze ju mate.......a o tom to je.....urcite tam hore daco je
Ten kto zažil niečo nadprirodzené, alebo už mál aj nejakú skúsenosť z Bohom, už žiadny iný dôkaz nepotrebuje. Už ani vieru nepotrebuje. Pre neho to je už fakt.
1. nemam
2. nemozu byt ziadne dokazy, keby mohli tak su to normalne fyzikalne javy ako polarna ziara
3. o tom tiez nemozu byt dokazy, lebo potom by to logicky uz nebolo nadprirodzene
---
inak dost ma zaskocila netolerantnost @11@13@22 .. trochu tolerujte ze kazdy nemusi mat rovnaky nazor ako vy
@24Samozrejme že nemusí.Ja som tým myslel to že tí čo vidia okolo seba len hmotu a neveria na niečo čo sa nedá chytiť alebo vidieť sú slepí a nechcú poznať pravdu.A nemôžem za to že niektorí nevedia pochopiť podstatu napríklad Boha alebo sa boja pravdy.Čo ked je aj iný svet,kde neplatia fyzikálne zákony?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale nie- verím tomu. síce nie každej fotke a histo(e)rke, ale verím. avšak v boha ako takého neverím
No porozmýšľaj prečo asi píšem články iba o pekle, asi som niečo zažil, ale už som to tu na birdze povedal a nemienim sa opakovať.
2. nemozu byt ziadne dokazy, keby mohli tak su to normalne fyzikalne javy ako polarna ziara
3. o tom tiez nemozu byt dokazy, lebo potom by to logicky uz nebolo nadprirodzene
---
inak dost ma zaskocila netolerantnost
@11 @13 @22 .. trochu tolerujte ze kazdy nemusi mat rovnaky nazor ako vy