Verite na osudove,alebo teda "nahodne" stretnutia? zažili ste niečo take? Napriklad mne sa stalo,že som mesiace stretavala jedneho chalana,ale niako ma nezaujal.jedneho dna sa mi o nom snivalo,mala som intenzivne pocity že ho musim kontaktovať,tak som to
Ja na to naozaj verím.. niektorých ľudí nám život alebo teda osud neprivodí len tak náhodou. Stalo sa mi to s jedným chalan...tiež ma na prvý pohľad nezaujal no stal sa človekom,ktorému nidky nepoviem nie nech sa deje čokoľvek..možno je to extrém a teraz už spolu moc nie sme,ale viem,že naše životy sú prepojené nejak proste. A rovnako ajpár kamarátok..jednoducho to neboli len náhody.
áno verím an ne...často sa stávajú a ovplyvňujú náš život...akurát aj teraz som zažila také "osudové" stretnutie ktoré mi pomohlo dostať sa z niečoho a to náhodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Verím, že niečo také existuje. Ale momentálne neviem či sa mi to už stalo alebo nie...
No rada by som to niekedy zažila..
Veď ja a @kachie máme z jednej akcie spoločnú fotku, a zoznámili sme sa až o týždeň neskôr na inej akcii, a aha ako to skončilo