ani nie na silu mysle ale na predtuchy a take veci...stalo sa mi vackrat ze ssa mi snivalo nieco a po dlhsom case sa to stalo...predstavy sa stali take zivsie
Moja filozofia nespočíva len v čistej filozofii The Secret ale aj mnohých iných, ale áo verím v silu mysle, a po vyše roku praktizovania tohoto, zberám ovocie a občas sa zastihnem s blaženým úsmevom, veď sakra, ja osm si to dávnejšie priala
jednoznačne videla som aj film aj knihu som čítala, film som dokonca videla asi 5 krát, ale dozvedela som sa tam to, čo som už tak nejako vedela, lebo často sa mi stalo že sa mi splnilo to na čo som myslela
Povedal by som, že tak trošku. Keď si človek niečo naplánuje, snaží sa to dosiahnuť, a berie to ako hotovú vec, ani len neuvažuje o tom, že by to nevyšlo, častokrát to vyjde. Aspoň u mňa.
Ale určite neverím na silu mysle ako v Secret a podobných somarinách...
odporučam prečítať si knihu sila mysle ale uz neviem aky autor nerád citam. posledne roky som precital len tuto knihu ale precital som ju za par dni tak ma chytila a po precitaní "zijem podla toho" a sa mi "zlepsil"zivot aspon si to myslim.
ešte keď som ani nemala potuchy, že existuje nejaký film The Secret, som si všimla že keď niečo veľmi chcem a predstavujem si to, akoby sa to už stalo, alebo ako by som sa cítila, keby sa to stane, tak ono sa to počase aj splnilo, ni presne podľa predstáv, ale podstata tam bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
lenze som si nepremyslela nasledky
Ale určite neverím na silu mysle ako v Secret a podobných somarinách...
@iwuanka tak čo, veríme alebo nie? Pamätáš? Ja, ty, naša riaditeľka....