Načo premýšľať o tom po smrti, keď ani neviem, čo si dám na večeru? Proste ľudia nevedia ani len spraviť si názor na život nie to na to, čo bude po ňom...
.. podla mna život pokračuje len nejak inak ale fakt asi to nemá cenu riešit Ja som neveriaca takže neverím na niečo tipu: Kdo bol dobrý pojde do neba kto zlý do pekla. ale ked je to teda takto podla pohladu krestana..... kam pojde napríklad dieťatko ktoré zomrelo hned po narodení? ... to je tiež na zamyslenie..
Verím v reinkarnáciu, čiže smrť vnímam ako koniec jednej kapitoly a začiatok novej v novom tele. Kto budem, kde a v akom zdravotnom stave sa narodím závisí od mojej karmy, ktorú si týmto životom vytváram a súčasne spájam s karmou z minulých životov.
@trishe Paťa ja verím v niečo podobné, ale v takom zmysle že život je energia a tá sa len tak nestratí takže sa môže stať súčasťou niečoho.. a hlavne verím v karmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vidím ho z pohľadu kresťana...