videla som film... aaaa je to pravda.. si myslím.. len sa to nesplní presne tak ako to chceš.. ale mne nejaké veci už vyšli.. lenže tiež nie presne.. ale dosť podobne.. aj v škole sme to skúšali dva krát.. a vyšlo..aj ked nie presne tak ako sme to chceli..
Neviem posúdiť, či to funguje, ale nedokážem si predstaviť, že by som 24/7 myslela pozitívne, skákala nadšením z toho, že o 10 rokov sa mi splní nejaký sen a bola vo vytržení, ako to ten vesmír odpovedá na moje vibrácie..
zatial som cital iba knihu a an film sa chystam .. ked ho zozeniem od nejakej dobrej duse hehe .. ale co sa tyka knihy tak na mna urobila velmi dobry dopjem a stotoznujem sa snou ... a skoro vzdy sa mi potvrdilo to o com sa tam pise cize nieco pravdy na to urcote musi byt
súhlasím s @tajomnik -om to že tomu neveríte neznamená že to nefunguje ale kľudne si zatvárajte oči a robte všetko zložitejšie ale potom sa nesťažujte a tí čo tvrdia že to vymýva mozgy si to najprv vyskúšajte a až potom drístajte somariny a nie nič o tom nevie ale už dopredu odsudzuje, je mi z vás zle
osobne možem potvrdiť, že je to tá najednoduchšia vec aká len može byť vytvorená k tomu, aby sme získali to po čom túžime, od kedy som to začal využívať, tak som dosiahol, lepšie výsledky v škole bez námahy, našiel som si skvelú prácu a priateľku, je to tak že na čo človek myslí a čomu verí to ho postretne, či je to pre neho dobrá alebo zlá vec funguje to čomu veríme vo svojej mysli nebojte sa snívať "D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Je to dobrý film?
a vacsinou je to tal, ze vsetko naco silno verim a hlavne aj chcem, tak sa splni...staci verit
Večným faktom je to že ľudia si sami vytvárajú vlastné prekážky na ceste za úspechom...a najväčšou prekážkou sú vnútorné pochybnosti.
"Ak by sme urobili všetko čo dokážeme prekvapili by sme seba samého." T.A.Edison