Cawte. no ja ako verim na mimozemstanov a neviem ci mam tomu verit alebo nie. ako znie to velmi zaujimavo. mozno je pravda ze existuju mimozemstania a kruzia okolo nasej planety... a ze nas stvorili. a ako ked vraj jezis vstupil na nebesia mohol aj on byt
Pokiaľ sa mi nenasáčkujú do izby a nebudú ma otravovať tak mi to je úplne jedno či existuju či nie. a ked áno tak nechajme ich na pokoji nech si žijú svoj život.
Verím že existuje okrem nás nejaká iná civilizácia (bol by paradox keby celá existencia bola len pre nás "ľudí")... A títo "mimozemšťania" sú buď ešte v praveku, zaostalí neandertálci, možno sú už o dvesto rokov technicky vyvinutejsší, a možno tam niekde existuje svet o ktorom sa nám ani nesníva... Ale stopercentne nekontaktujú p.Benda a nebojkotujú čipy...
no adam douglas napisal knihu stoparov sprievodca galaxiou on krasne opisuje ludi ako medzigalaktickych apnacikov , ktory sa nahanaju za zelenymi papierikmi a pise o nasej zemi ze je vlastne pocitac a mi sme laboratorne mysi je to tam proste genialne zamotene... to boola len reklama ale oplati sa to precit je to perfektna myslienka ako vznikla zem
a teraz moj nazor.. ked si tak zoberes je nezpocitatelne mnozstvo hviezd okolo kazdej ej planeta minimalne jedna a vecsinou je ich viac a v tych planetach ako vzniukol zivot aj na nasej planete na kazdej planete moze vzniknut zivot verim tomu ze je este vela druov mimozemskych bytost a ver tomu ze kym sme ich nestretli je dobre
mimozemstania sice existuju, ale vesmirni lide je uplna kokotina a vymysel jedneho fantasmagorickeho schizofrenickeho kokota...vesmirni lide su sekta...
pomotaná hlavička, povec mi čo ma jeziš spoločné z mimozenstanmi? Ak dobre viem tak tych si vymysleli američania. Pomoc, neviem či sa mam smiať alebo zamyslať nad takouto tuposťou, alebo skor neznalostou a pomotanostou.
Tenpatic: vymysleli americania??? To co bolo za hlasku?
Podla mna mimozemstania existuju a urcite nie len na jednej planete. Niektori budu menej vyvinuty ako my, niektori daleko dopredu a urcite aj taki zhruba na nasej urovni. Je len otazka casu kedy sa dopracujeme k technologii ktora nam umozni vidiet dalej, ostrejsie a dopravit sa tam rychlo...
vesmirni lide jsou blbost... ja raz pozerala toho bendu v telke no ja mala dost.... tfujha
ale to s tymi mimozemstanmi je docela realni ja myslim...
aj moja babka veri v ufo najviac sa mi paci jej hlaska ked pozeram u nej mtv alebo co, ona tak chvilku pozera na tie metajuce sa postavicky v klipe otvori usta a povie: "no ja sa ani necudujem ze ti mimozemstania nas povazuju za pokusne kraliky ked vidia nieco taketo"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a teraz moj nazor.. ked si tak zoberes je nezpocitatelne mnozstvo hviezd okolo kazdej ej planeta minimalne jedna a vecsinou je ich viac a v tych planetach ako vzniukol zivot aj na nasej planete na kazdej planete moze vzniknut zivot verim tomu ze je este vela druov mimozemskych bytost a ver tomu ze kym sme ich nestretli je dobre
Podla mna mimozemstania existuju a urcite nie len na jednej planete. Niektori budu menej vyvinuty ako my, niektori daleko dopredu a urcite aj taki zhruba na nasej urovni. Je len otazka casu kedy sa dopracujeme k technologii ktora nam umozni vidiet dalej, ostrejsie a dopravit sa tam rychlo...
Ale vesmirni lide su dobry vtip
vesmirni lide jsou blbost... ja raz pozerala toho bendu v telke no ja mala dost.... tfujha
ale to s tymi mimozemstanmi je docela realni ja myslim...
aj moja babka veri v ufo najviac sa mi paci jej hlaska ked pozeram u nej mtv alebo co, ona tak chvilku pozera na tie metajuce sa postavicky v klipe otvori usta a povie: "no ja sa ani necudujem ze ti mimozemstania nas povazuju za pokusne kraliky ked vidia nieco taketo"